Grijze vloer: inspiratie opdoen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Grijs is een in populariteit stijgende kleur in woningen. Niet alleen voor het interieur, maar ook op de vloer is een grijstint ideaal: warmer dan wit en meer frisheid dan zwart. Tegelijk zorgt grijs voor een prachtig contrast met witte en zwarte objecten in huis.

Inspiratie opdoen?

grijze vloertegels keuken
vloertegels grijs
grijze vloer
grijze vloer woonkamer

Mogelijke materialen

Ruimtes voor grijze vloer

Grijs is een kleur die je in iedere ruimte kan gebruiken en die eigenlijk overal goed tot zijn recht komt. Saai of suf? Helemaal niet. Of je nu grijze houten vloer in de woonkamer legt of grijze vloertegels in de keuken: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Grijze vloer prijs

De kosten van een grijze vloer zijn uiteraard afhankelijk van het soort vloer en de afwerking. Een grijze gietvloer heeft een hoger prijskaartje dan een grijze laminaat vloer.

Vind ervaren vakman
Gratis offertes

Welke vloer past bij jouw wensen?

Ben je op zoek naar een vloer voor een klassiek interieur? Dan is een donkergrijze of antraciet vloer een goede optie. Meer op zoek naar een Scandinavische stijl? Ga dan voor een lichtgrijze vloer.

Welk materiaal het beste bij je past is afhankelijk van je wensen. Wil je een onderhoudsvrije vloer voor weinig geld? Dan is een grijze pvc vloer een goede optie. Liever een unieke en luxe uitstraling en een vloer die jarenlang meegaat? Kies dan een gietvloer en woonbeton.

grijze vloeren

Meer over vloeren

Vloeren voorbeelden

Vloeren voorbeelden

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor vloeren? Of je nu op zoekt bent naar inspiratie voor je woonkamer, badkamer, hal of keuken: we hebben diverse voorbeelden voor je op een rij gezet. Zo doe je ideeën op voor je nieuwe vloer.
Vloeren inspiratie
Vloeren kosten

Vloeren kosten

Wil je een nieuwe vloer in je woning of zoek je een vloer voor je nieuwbouwhuis? En weet je nog niet goed welke vloer het beste bij jouw wensen aansluit? Je hebt de keuze uit veel verschillende vloeren, met ieder hun eigen kenmerken en prijskaartje.
Vloeren prijzen

Nieuwe grijze vloer door vakman laten leggen

Grijze vloer

Benieuwd naar de mogelijkheden van een grijze vloer in jouw woning? Laat je dan adviseren door een ervaren vakman die in jouw regio actief is. Vraag gratis en vrijblijvende vloeren-offertes aan en vergelijk de verschillende vakmannen waar je mee in contact komt. Zo vind je eenvoudig de beste deal.

121 vloer-specialisten vergelijken

NL Parket
HG Vloersystemen
het vloerenmagazijn
Eijkelenboom Montage
BestFloors
Kossen Woninginrichting
Colors@home Wendy
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis vloeren offertes?
Geheel vrijblijvend
Grijze vloer: inspiratie opdoen