Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Grijze vloer

Grijze vloer: inspiratie opdoen

Vind beste deal
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Grijs is een in populariteit stijgende kleur in woningen. Niet alleen voor het interieur, maar ook op de vloer is een grijstint ideaal: warmer dan wit en meer frisheid dan zwart. Tegelijk zorgt grijs voor een prachtig contrast met witte en zwarte objecten in huis.

Inspiratie opdoen?

Mogelijke materialen

Ruimtes voor grijze vloer

Grijs is een kleur die je in iedere ruimte kan gebruiken en die eigenlijk overal goed tot zijn recht komt. Saai of suf? Helemaal niet. Of je nu grijze houten vloer in de woonkamer legt of grijze vloertegels in de keuken: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Grijze vloer prijs

De kosten van een grijze vloer zijn uiteraard afhankelijk van het soort vloer en de afwerking. Een grijze gietvloer heeft een hoger prijskaartje dan een grijze laminaat vloer.

Vind ervaren vakman

Welke vloer past bij jouw wensen?

Ben je op zoek naar een vloer voor een klassiek interieur? Dan is een donkergrijze of antraciet vloer een goede optie. Meer op zoek naar een Scandinavische stijl? Ga dan voor een lichtgrijze vloer.

Welk materiaal het beste bij je past is afhankelijk van je wensen. Wil je een onderhoudsvrije vloer voor weinig geld? Dan is een grijze pvc vloer een goede optie. Liever een unieke en luxe uitstraling en een vloer die jarenlang meegaat? Kies dan een gietvloer en woonbeton.

Nieuwe grijze vloer door vakman laten leggen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een grijze vloer in jouw woning? Laat je dan adviseren door een ervaren vakman die in jouw regio actief is. Vraag gratis en vrijblijvende vloeren-offertes aan en vergelijk de verschillende vakmannen waar je mee in contact komt. Zo vind je eenvoudig de beste deal.

121 vloer-specialisten vergelijken

Vloerenfabriek.nl
Het Vloeren Magazijn
Kossen Woninginrichting
Vloeren Galerie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal