Zwarte vloer voorbeelden

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Denk je na over een donkere of zwarte vloer in huis? Een zwarte vloer is chic, elegant en karakteristiek. Wat zijn de mogelijkheden met deze donkere vloeren?

Inspiratie opdoen?

zwarte vloer leggen
zwarte vloer
zwarte vloeren

Materialen voor zwarte vloeren

Ruimtes voor zwarte vloeren

Een zwarte vloer past in iedere ruimte in huis. Wil je een zwarte vloer in de badkamer of op het toilet? Of wil je een witte keuken extra laten opvallen door een zwarte vloer te laten plaatsen?

Zwarte vloer kosten

De prijs van een zwarte vloer verschilt per materiaal. Een zwarte gietvloer of betonvloer is duurder dan een donkere laminaat vloer of zwarte pvc vloer. Laat je door een expert adviseren over de mogelijkheden.

Heb je al een houten vloer liggen, geef deze dan een opknapbeurt. Laat eenvoudig je houten vloer zwart verven en zo de donkere, chique uitstraling creëren.

Vind ervaren vakman
Gratis offertes

Welke vloer past bij jouw wensen?

Ben je op zoek naar warm en comfortabel, ga dan voor zwarte vloerbedekking in de slaapkamer. Liever een moderne, industriële vloer? Dan is een zwarte gietvloer ideaal. Voor al jouw wensen is er wel een geschikte vloer beschikbaar.

Meer over vloeren

Vloeren inspiratie

Vloeren inspiratie

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor vloeren? Of je nu op zoekt bent naar inspiratie voor je woonkamer, badkamer, hal of keuken: we hebben diverse voorbeelden voor je op een rij gezet. Zo doe je ideeën op voor je nieuwe vloer.
Vloeren voorbeelden
Vloeren kosten

Vloeren kosten

Wil je een nieuwe vloer in je woning of zoek je een vloer voor je nieuwbouwhuis? En weet je nog niet goed welke vloer het beste bij jouw wensen aansluit? Je hebt de keuze uit veel verschillende vloeren, met ieder hun eigen kenmerken en prijskaartje.
Vloeren prijzen

Laat zwarte vloer leggen door vakman

Zwarte vloer

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een zwarte vloer in jouw woning? Laat je dan door een ervaren vakman adviseren. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan en kom in contact met regionale vakmannen. Je vergelijkt de verschillende vakmannen en beslist wie de beste deal heeft.

121 vloer-specialisten vergelijken

NL Parket
HG Vloersystemen
het vloerenmagazijn
Eijkelenboom Montage
BestFloors
Kossen Woninginrichting
Colors@home Wendy
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis vloeren offertes?
Geheel vrijblijvend
Zwarte vloer voorbeelden