• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Zwarte vloer

  Zwarte vloer voorbeelden

  Vind beste deal
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Denk je na over een donkere of zwarte vloer in huis? Een zwarte vloer is chic, elegant en karakteristiek. Wat zijn de mogelijkheden met deze donkere vloeren?

  Inspiratie opdoen?

  Materialen voor zwarte vloeren

  Ruimtes voor zwarte vloeren

  Een zwarte vloer past in iedere ruimte in huis. Wil je een zwarte vloer in de badkamer of op het toilet? Of wil je een witte keuken extra laten opvallen door een zwarte vloer te laten plaatsen?

  Zwarte vloer kosten

  De prijs van een zwarte vloer verschilt per materiaal. Een zwarte gietvloer of betonvloer is duurder dan een donkere laminaat vloer of zwarte pvc vloer. Laat je door een expert adviseren over de mogelijkheden.

  Heb je al een houten vloer liggen, geef deze dan een opknapbeurt. Laat eenvoudig je houten vloer zwart verven en zo de donkere, chique uitstraling creëren.

  Vind ervaren vakman

  Welke vloer past bij jouw wensen?

  Ben je op zoek naar warm en comfortabel, ga dan voor zwarte vloerbedekking in de slaapkamer. Liever een moderne, industriële vloer? Dan is een zwarte gietvloer ideaal. Voor al jouw wensen is er wel een geschikte vloer beschikbaar.

  Laat zwarte vloer leggen door vakman

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een zwarte vloer in jouw woning? Laat je dan door een ervaren vakman adviseren. Vraag gratis en vrijblijvende offertes aan en kom in contact met regionale vakmannen. Je vergelijkt de verschillende vakmannen en beslist wie de beste deal heeft.

  121 vloer-specialisten vergelijken

  Vloerenfabriek.nl
  Het Vloeren Magazijn
  Kossen Woninginrichting
  Vloeren Galerie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal