Vrijblijvend 4 vloeren offertes

Jouw ideale vloer voor de beste prijs én kwaliteit? Vraag direct gratis en vrijblijvend vloeren offertes aan en vergelijk 4 specialisten die in jouw regio actief zijn!

Bespaar tijd & geld
Vrijblijvend 4 vloeren offertes

Offerte vloeren online aanvragen

Vloeren offerte
 1. Vul bovenstaand vloeren offerte formulier in
 2. Wij matchen de 4 beste bedrijven voor jouw opdracht (je ontvangt het overzicht per e-mail)
 3. Je ontvangt een offerte van ieder bedrijf
 4. Vergelijk deze offertes
 5. Kies de beste deal

Waarom offertes vloeren leggen via Slimster?

We hechten er veel waarde aan dat je niet te veel betaalt voor jouw nieuwe vloer. Ook het vergelijken van offertes voor het onderhoud of alleen laten leggen van je vloer kan je veel geld besparen. Ons uitgebreide netwerk is gevuld met grote en kleine bedrijven, die ervaren en vakkundig zijn. Je vindt bij Slimster online informatie over de verschillende soorten vloeren, de prijzen en vloeren leggen. Maar de 445 aangesloten bedrijven geven je ook graag vrijblijvend advies zodat je de vloer vindt die het beste bij je past.

Eenvoudig vloeren offertes vergelijken

Vloeren offertes vergelijken bij Slimster heeft enkele voordelen: je bespaart tijd, geld en je zit nergens aan vast. Zoek je online offertes voor een nieuwe vloer leggen, het onderhoud van je vloer of alleen het laten leggen? Je stuurt jouw aanvraag eenvoudig in via het offerte formulier. Om het juiste bedrijf voor jou te vinden in jouw regio, hebben we wat informatie van je nodig, zoals je adresgegevens en het gewenste materiaal.

Na het versturen van je online aanvraag gaan wij in ons netwerk van 445 aangesloten vloeren specialisten op zoek naar de juiste specialist voor jou. Je ziet direct aan welke 4 bedrijven wij jouw opdracht hebben doorgestuurd.

Beste specialist vinden voor jou

Je ontvangt vloeren offertes van de bedrijven, gebaseerd op jouw wensen en omschrijving van de vloer. In een oogopslag zie je welke prijsoffertes aantrekkelijk zijn en wat er bij de prijs zit inbegrepen. Op basis van deze offertes kan je een selectie maken en je verder in de bedrijven verdiepen:

 • Heeft het bedrijf goede referenties?
 • Bezit het bedrijf keurmerken?
 • Is de offerte aantrekkelijk geprijsd?

Je kunt een vrijblijvende afspraak maken met een of meerdere bedrijven van jouw keuze. Dit heeft 3 voordelen:

 • Specialist heeft stalen van ieder materiaal en iedere kleur bij zich, zodat je zelf kunt vergelijken in jouw woning.
 • Je kunt face-to-face onderhandelen over de prijs.
 • Je kunt (goedkopere) alternatieven bespreken als je samen met de vakman bij jou thuis aan tafel zit.

Tijdens of na de afspraak ontvang je een nieuwe vloeren offerte. Neem deze offerte goed door en vergelijk deze met de offertes van andere bedrijven. Zo bepaal je uiteindelijk zelf welk bedrijf de beste deal heeft om jouw nieuwe vloer te leggen.