Direct 4 gratis tegelwerk offertes

Goede tegelzetter voor de beste prijs? Vraag direct gratis tegelwerk offertes aan en vergelijk tot wel 4 tegelzet bedrijven die in jouw regio actief zijn.

Bespaar tijd & geld
Direct 4 gratis tegelwerk offertes

Online offerte tegelzetter aanvragen

Vrijblijvend en gratis offertes tegelwerk aanvragen doe je eenvoudig via Slimster:

 1. Vul bovenstaand offerte formulier in
 2. Wij zoeken de 4 beste tegelzetbedrijven voor jouw opdracht
 3. Iedere tegelzetter stuurt je een offerte
 4. Vergelijk deze offertes
 5. Kies de beste deal

Waarom offerte tegelzetter vergelijken via Slimster?

Zoek je offertes voor tegelwerk in je badkamer, keuken of toilet? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je offerte tegelwerk. Maar je wilt wel dat de tegels goed aangebracht worden.

Via Slimster kom je in contact met tegelzetters die vakkundig zijn. Vraag gratis tegelzetter offertes aan door het formulier in te vullen. Na jouw aanvraag gaan wij in ons netwerk van 129 ervaren tegelzetters op zoek naar de 4 beste tegelzetters die in jouw regio werken en bij jouw wensen passen.

We hebben hier wel wat informatie voor nodig, zoals jouw wensen voor het tegelwerk en je adresgegevens. Je adresgegevens zorgen ervoor dat we je kunnen matchen met tegelzetters die in je buurt werken: zo houd je de voorrijkosten lekker laag. Je ontvangt een e-mail met een overzicht van de tegelzetters naar wie we jouw opdracht hebben doorgestuurd.

Tegelzetter offertes vergelijken via Slimster?

Offerte tegelwerk: waarop letten?

Hoe kun je een goede tegelzetter offerte herkennen? De vakmannen sturen je allemaal een tegelwerk offerte toe, die jij vervolgens naast elkaar legt. Maar hoe kun je tegelwerk offertes het beste vergelijken? Wij raden je aan om te kijken naar de volgende termen op de offerte:

 • Vaste prijs: staat er een vaste prijs op de offerte, zodat je van tevoren weet wat het totaalbedrag is?
 • Uurtarief: bepaalde tegelwerkzaamheden worden per uur vermeld op de tegelzetter offerte.
 • Richtprijs: staat er een gemiddelde richtprijs op de offerte? Dan wordt gesproken van een open offerte: de exacte prijs wordt pas vastgesteld als de tegelwerkzaamheden zijn afgerond.

Daarnaast is het verstandig om je te verdiepen in ieder tegelzetbedrijf:

 • Heeft de tegelzetter goede referenties?
 • Is de tegelzetter in het bezit van keurmerken?
 • Is de tegelzetter offerte aantrekkelijk geprijsd?

Beste tegelzetter offerte vinden voor jou

Heb je een of meerdere tegelzetters gevonden die bij je passen? Na het vergelijken kun je een vrijblijvende afspraak maken met de bedrijven van jouw keuze. Zo kun je face-to-face leren kennen, onderhandelen over de offerte en (goedkopere) alternatieven bespreken.

Worden er nieuwe afspraken gemaakt, dan zal de vakman een nieuwe tegelzetter offerte maken die nóg beter bij je wensen aansluit. Neem deze offerte goed door en vergelijk deze met andere offertes. Zo bepaal je uiteindelijk zelf welke tegelzetter offerte het beste is en welke tegelzetter jouw opdracht krijgt.