Vrijblijvend 4 laminaat offertes

 • Juiste bedrijven voor jouw wensen
 • 121 ervaren laminaat specialisten
 • Gratis en vrijblijvende offertes
 • Bespaar tijd & geld
Bespaar tijd & geld
Vrijblijvend 4 laminaat offertes

Online laminaat offertes vergelijken

 1. Vul bovenstaand laminaat offerte formulier in
 2. Wij zoeken de 4 beste bedrijven voor jouw opdracht (je ontvangt het overzicht per e-mail)
 3. Je ontvangt een offerte van ieder bedrijf
 4. Vergelijk deze offertes
 5. Kies de beste deal

Offerte laminaat leggen: waarom via Slimster?

Niemand wil te veel betalen voor nieuw laminaat. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van grote en kleine bedrijven, die ervaren en betrouwbaar zijn. Bij Slimster vind je alle informatie over laminaat leggen, maar de aangesloten bedrijven geven je daarnaast ook graag vrijblijvend advies. Zo vind je altijd de vloer die het beste bij je past.

Offertes aanvragen voor laminaat

Wil je een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen voor laminaat? Je stuurt jouw aanvraag eenvoudig in via het offerte formulier. We willen je koppelen aan het juiste bedrijf in jouw regio en hebben daarom wel wat informatie van je nodig, zoals je adresgegevens.

Zodra je jouw aanvraag hebt verstuurd, gaan wij op zoek naar de juiste specialist voor jou in ons netwerk van 121 aangesloten laminaat specialisten. Je ziet direct welke specialisten jouw opdracht van ons hebben ontvangen.

Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

Beste deal voor laminaat leggen

Nu is het tijd voor het vergelijken van de offertes! Je ontvangt namelijk laminaat offertes van de bedrijven. Deze offertes zijn gebaseerd op jouw wensen en omschrijving van je vloer. Op basis van deze prijsoffertes kun je een selectie maken en je meer in bedrijven verdiepen. Heeft het bedrijf goede referenties of keurmerken? Is de offerte aantrekkelijk geprijsd?

Wij raden je aan een vrijblijvende afspraak te maken met de bedrijven die bij je passen. Tijdens deze afspraak kun je de verschillende laminaat stalen van de specialist bekijken en vergelijken. Deze vrijblijvende afspraak heeft nog 2 andere voordelen:

 1. Je kunt face-to-face onderhandelen over de prijs.
 2. Je kunt (goedkopere) alternatieven bespreken met de vakman.

De vakman stuurt jou tijdens of na de afspraak een nieuwe offerte toe die nog beter aansluit bij jouw wensen. Neem deze offerte goed door en vergelijk deze met de offertes van andere bedrijven. Je bepaalt uiteindelijk zelf welke vakman de beste deal heeft en jouw nieuwe laminaat gaat leggen.