• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Pvc vloer offerte

  Vrijblijvend 5 pvc vloer offertes

  Bespaar 45%

  Pvc vloer voor de beste prijs? Vraag direct gratis en vrijblijvend pvc vloeren offertes aan en vergelijk 4 specialisten die in jouw regio actief zijn!

  Online pvc vloer offertes vergelijken

  1. Vul bovenstaand offerte formulier in
  2. Wij zoeken de 4 beste bedrijven voor jouw opdracht (je ontvangt het overzicht per e-mail)
  3. Je ontvangt een offerte van ieder bedrijf
  4. Vergelijk deze offertes
  5. Kies de beste deal

  Waarom pvc vloer offerte via Slimster?

  We vinden het belangrijk dat je niet te veel betaalt voor je nieuwe pvc vloer en het leggen hiervan. Bij Slimster vind je alles wat je moet weten over pvc vloeren. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van ervaren en vakkundige bedrijven, die je ook graag vrijblijvend advies geven. Zo vind je altijd de pvc vloer die het beste bij je past.

  Offertes aanvragen voor pvc vloer leggen

  Wil je vrijblijvend en gratis offertes aanvragen voor een pvc vloer leggen? Stuur jouw aanvraag eenvoudig in via het offerte formulier. Om het juiste bedrijf in jouw regio te vinden, hebben we wel wat informatie van je nodig. Zoals je adresgegevens.

  Na het versturen van je aanvraag gaan wij voor je op zoek naar de juiste specialist. Dit doen we in ons netwerk van 121 aangesloten pvc specialisten. Je ziet direct welke vakmannen jouw opdracht van ons hebben ontvangen.

  Hoe werkt offertes vergelijken via Slimster?

  Beste deal vinden voor nieuwe pvc vloer

  Tijd om offertes te vergelijken! Je ontvangt pvc offertes van de verschillende bedrijven. Deze prijsoffertes sluiten aan bij jouw wensen. Je kunt een selectie maken van deze offertes en je meer in bedrijven verdiepen. Is het bedrijf in bezit van keurmerken, heeft de vakman goede referenties en is de offerte aantrekkelijk geprijsd?

  Maak een vrijblijvende afspraak met de bedrijven die bij je passen. Tijdens deze afspraak kun je de verschillende pvc stalen bekijken die de vakman bij zich heeft. Zo weet je precies welke vloer het beste bij je past. Daarnaast kun je tijdens deze afspraak face-to-face onderhandelen over de totaalprijs en alternatieven bespreken.

  Na de afspraak ontvang je een nieuwe offerte die je met prijsoffertes van de andere bedrijven kunt vergelijken. Je beslist uiteindelijk zelf wat de beste deal is voor jouw nieuwe pvc vloer.

  Waarom Slimster
  • 121 ervaren vloerspecialisten
  • Snel jouw offertes per e-mail
  • Actief bij jou in de buurt 
  • Vergelijken = beste deal
  • Gratis kleur & materiaal advies
  • Offertes zijn volledig vrijblijvend
  Telefonische offerte? 088 - 222 1402 Werkdagen van 8:00 tot 18:00
  Snel een aanvraag ingezonden. Direct feedback en actie. Mooie vloer laten leggen voor top prijs.
  Karen Reedijk
  8.8
  195 reviews