Vergelijk beste badkamer deals
Zwarte badkamer voorbeelden

Zwarte badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Product Specialist
1 minuten

Badkamers zijn allang niet meer enkel wit en licht. De zwarte badkamer wordt steeds populairder en niet zonder reden; deze stijl staat gedurfd en chique. Deze badkamer hoeft niet per se klein en donker te lijken. Door gebruik te maken van diverse donkere tinten kan een zwarte badkamer alsnog ruimtelijk ogen.

Vind inspiratie voor donkere badkamer

Je hoeft natuurlijk niet een complete badkamer in zwarttinten te plaatsen. Een zwarte badkamermeubel of donkere badkuip is ook mogelijk. Doe hieronder meer inspiratie op en bekijk de verschillende voorbeelden. Een idee opgedaan en benieuwd of dit toe te passen is in je eigen badkamer? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt deze experts en beslist zelf met wie je in zee gaat.

Tegels op wand en vloer

Tegels op wand en vloer

Luxe uitstraling
Donkere douchetegels

Donkere douchetegels

Onzichtbare douchegoot
Zwarte badkamer met tegels

Zwarte badkamer met tegels

Mogelijkheden met zwarte badkamers

Je kan veel kanten op met een zwarte badkamer. Zo is het mogelijk om een moderne badkamer te creëren. Met de juiste gadgets en toevoegingen heb je een design badkamer of luxe badkamer. Zwart is daarnaast een ideale kleur om te combineren met hout of beton.

Zwart en beton

Zwart en beton

Ga je jouw badkamer vervangen? Een populaire uitstraling om aan je badkamer te geven is de betonlook. Van stoer en industrieel, tot landelijk of klassiek. De betonlook badkamer is naar je eigen smaak te plaatsen. Lees hieronder alles over de mogelijkheden en doe meer inspiratie op.
Betonlook badkamer
Zwart en hout

Zwart en hout

Hout in de badkamer gebruiken, klinkt niet echt als een geweldig idee. Maar hout is juist een uitstekend materiaal om in deze vochtige ruimte te gebruiken. Natuurlijk is niet elk hout even geschikt, maar de juiste houtsoort zorgt voor een speciale uitstraling. Of ga voor een houtlook badkamer en gebruik materialen met het uiterlijk van hout. Ga je de badkamer verbouwen en wil je de houtlook verwerken in je badkamer? Doe dan hier inspiratie op.
Houtlook badkamer

Wil je liever geen compleet zwarte badkamer, maar ook geen felle kleuren gebruiken? Combineer de zwarttinten dan met grijs of wit.

Zwart-grijs

Zwart-grijs

Is jouw badkamer toe aan een opknapbeurt en wil je graag grijstinten verwerken in deze ruimte? Grijs is ideaal om te combineren met diverse materialen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een geheel grijze badkamer, ingericht met verschillende grijstinten en diverse materialen. Of combineer de grijze badkamer met andere neutrale tinten, zoals wit of zwart.
Grijze badkamer
Zwart-wit

Zwart-wit

Zwart was lange tijd nauwelijks terug te vinden in een badkamer. Badkamers waren altijd licht en wit. Tegenwoordig stijgen zwarte en donkere tinten in populariteit. Vooral in combinatie met contrasterende kleuren, zoals wit. Door zwarte wanden met wit sanitair en witte badkamermeubels te combineren, springt het wit er echt uit. De combinatie van zwart en wit straalt elegantie uit, oogt luxe en chic.
Zwart-witte badkamer

Vind de beste vakman voor je zwarte badkamer

AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
tanerflex
verandalux
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
JS Badkamers
HGR Pro Bouw
ERIYA
DeLeidseBouwer
Cartexbouw
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal