Luxe badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Ga je jouw badkamer verbouwen en breng je veel tijd door in deze ruimte? Laat de badkamer naar jouw wens ontwerpen en plaatsen. Door producten van een hoogwaardige kwaliteit te gebruiken, creëer je een luxe badkamer waarin je heerlijk tot rust komt.

Kenmerken luxe badkamer

  • Plek om te ontspannen
  • Kwalitatieve producten
  • Helemaal naar wens vormgeven
  • Gericht op wellness en design
luxe badkamer kosten
luxe badkamers voorbeelden
luxe badkamer
luxe badkamer ideeen

Mogelijkheden exclusieve badkamer vernieuwen

Een luxe badkamer is zorgvuldig vormgegeven, waarin je vaak aspecten van een design of wellness badkamer terugvindt. Voorbeelden zijn een whirlpool, stoomdouche of design LED-verlichting.

Wat kost een luxe badkamer?

Bij een luxe badkamer staat maatwerk centraal. De badkamer wordt naar jouw wensen ontworpen en geplaatst, wat een hoger prijskaartje met zich meebrengt dan een standaard badkamer. Dit betekent niet dat een badkamer met luxe producten alleen voor mensen met een hoog budget is; je kan producten van een hoge kwaliteit gebruiken en toch besparen op het plaatsen van je badkamer. Dit doe je door gratis badkamer-offertes te vergelijken via Slimster.

Toch benieuwd naar een indicatie van de prijzen? Bekijk dan de algemene badkamer prijzen exclusief plaatsing.

Vergelijk luxe badkamer prijzen
Vind beste deal
badkamer luxe

Complete inrichting van de badkamer

Het plaatsen van een luxe badkamer kan een hele klus zijn. De afwerking is erg belangrijk: alles moet tot in de puntjes kloppen. De luxe in de badkamer zie je dan ook in alles terug: het sanitair, maar ook in de tegels, accessoires en verlichting.

Om een luxeuze badkamer te creëren, heb je niet per se veel ruimte nodig. Ook een kleine badkamer kan je van alle gemakken voorzien, je moet de ruimte soms alleen wat slimmer indelen. Plaats bijvoorbeeld de douche in een design badkuip. Ook is de afwerking in zo’n kleine badkamer extra belangrijk. Richt je bijvoorbeeld op details, zoals de kranen en handdoekbeugels.

Ook slim besparen op je luxe badkamer?

Luxe badkamer voorbeelden

Heb je jouw exclusieve badkamer al helemaal uitgedacht in je hoofd? Of heb je wel wat grove ideëen, maar kan je nog wel wat advies gebruiken? Vraag gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met regionale specialisten. Deze experts adviseren je over de mogelijkheden voor jouw droombadkamer. Vergelijk de offertes van verschillende bedrijven en beslis zelf met wie je in zee gaat. Zo vind je eenvoudig de beste deal!

Vergelijk direct 310 badkamer bedrijven

Cartexbouw
DeLeidseBouwer
ERIYA
HGR Pro Bouw
JS Badkamers
Tanerflex
AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Luxe badkamer voorbeelden