Wellness badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Product Specialist
2 minuten

Ga je graag naar spa’s en thermen? Creëer dan nu een kuuroord in je eigen huis. In een wellness badkamer kom je helemaal tot rust, zonder je woning te hoeven verlaten.

Kenmerken badkamer wellness

  • Badkamer vol luxe
  • Ruimte voor ontspanning en rust
  • Gericht op gezondheid
wellness badkamer

Ontspannen in je eigen kuuroord

De badkamer is niet langer alleen een functionele ruimte, maar is ook een plek geworden om tot rust te komen. Warm je spieren op in een bubbelbad of ontspan in je eigen infrarood sauna. Een wellness badkamer is gezond voor lichaam én geest.

Wat kost een wellness badkamer?

De kosten van een wellness badkamer zijn afhankelijk van de manier waarop je de ruimte inricht. Wil je alleen een whirlpool plaatsen of ook een sauna inbouwen in de badkamer? Deze badkamers worden vaak luxe ingericht om de echte wellness-beleving te creëren. De prijs is afhankelijk van de mate waarin je op zoek bent naar luxe.

Je kan algemene badkamer prijzen bekijken exclusief montage. Wil je liever de exacte wellness badkamer prijs weten inclusief plaatsing? Vraag dan gratis badkamer-prijsopgaven aan via Slimster.

Vergelijk wellness badkamer prijzen
Vind beste deal

Wellness badkamer creëren

Ga je graag naar de spa of het kuuroord? Je kan ook in je eigen huis een wellness plek creëren. Denk hierbij aan:

  • Een bubbelbad met ingebouwde televisie
  • Een douche met stoomcabine
  • Een ingebouwde infrarood sauna

Voor een moderne wellness look ga je voor strakke lijnen en een stoomdouche of sauna van glas. Wil je juist de sfeer van een hammam creëren? Dan zijn betegelde muren ideaal.

sauna wellness badkamer

Voor iedereen mogelijk?

Wellness in je eigen badkamer lijkt op het eerste gezicht niet voor iedereen weggelegd, maar niets is minder waar. Ook in kleinere badkamer en met een wat lager budget kan je al een spa in je eigen huis creëren. Ga alleen voor een stoomdouche of een bad met massagejets. Kom in contact met de experts in ons Slimster-netwerk om ideeën voor jouw badkamer te bespreken.

Beste deal vinden

Wellness badkamer voorbeelden

Bij een badkamer renovatie kan je wel wat hulp gebruiken. Een badkamer specialist kan je adviseren over alle mogelijkheden en jouw droom badkamer realiseren. Vraag gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Je bepaalt zelf welk bedrijf de opdracht gaat uitvoeren.

Vind de beste badkamer-specialist voor je wellness badkamer

Henk Troost Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Rob't Hart Aannemers
Berendsen Dienstverlening
De Klussnier
Opbouwinéénweek.nl
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Wellness badkamer voorbeelden