Vergelijk beste badkamer deals
Zwart-witte badkamer voorbeelden

Zwart-witte badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Product Specialist
1 minuten

Zwart was lange tijd nauwelijks terug te vinden in een badkamer. Badkamers waren altijd licht en wit. Tegenwoordig stijgen zwarte en donkere tinten in populariteit. Vooral in combinatie met contrasterende kleuren, zoals wit. Door zwarte wanden met wit sanitair en witte badkamermeubels te combineren, springt het wit er echt uit. De combinatie van zwart en wit straalt elegantie uit, oogt luxe en chic.

Ideeën zwart-witte badkamer

Wil je inspiratie opdoen voor jouw badkamer renovatie? Een zwart-witte badkamer biedt veel mogelijkheden. Bekijk hieronder enkele voorbeelden om ideeën te ontdekken. Springt er een voorbeeld tussenuit? Laat je dan adviseren door een expert over de mogelijkheden in jouw badkamer. Vraag gratis offertes aan en vind de beste specialist voor jouw zwart-witte badkamer.

Moderne badkamer

Moderne badkamer

Contrasterend effect
Bad met mozaïek

Bad met mozaïek

Mooie afwerking

Mogelijkheden met zwart-witte badkamers

Wil je in jouw badkamer zwarte en witte tinten gebruiken? Dan kan je qua stijl nog veel kanten op. In de moderne badkamer zijn zwart en wit erg populair, maar ook in de landelijke badkamer komen deze kleuren goed tot hun recht. De grijze badkamer is ook bij uitstek de plek om zwarte en witte accenten toe te voegen. Ben je benieuwd naar meer mogelijkheden?

Vind de specialist voor jouw zwart-witte badkamer

aannemer logo
bouwbedrijf logo
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal