Betonlook badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Product Specialist
2 minuten

Ga je jouw badkamer vervangen? Een populaire uitstraling om aan je badkamer te geven is de betonlook. Van stoer en industrieel, tot landelijk of klassiek. De betonlook badkamer is naar je eigen smaak te plaatsen. Lees hieronder alles over de mogelijkheden en doe meer inspiratie op.

Kenmerken betonlook badkamer

  • Eigentijdse uitstraling
  • Mogelijk op wanden & vloer
  • Toe te passen als sanitair & accessoires
  • Zelf de sfeer bepalen
betonstuc badkamer

Hoe krijg je een betonlook badkamer?

Een betonlook badkamer bevat enkele betonnen aspecten. Dit kunnen elementen zijn van echt beton of van betonlook. Je kan een betonvloer of gietvloer met betonlook plaatsen of voor echt betonstuc op de wanden gaan. Maar tegenwoordig zijn er ook betonlook tegels maar ook door je badkamer met betonlook verf te schilderen krijg je deze uitstraling. Zo kan je beton op allerlei manieren in je badkamer verwerken.

Vergelijk betonlook badkamer prijzen
Vind beste deal

Wat kost een betonlook badkamer?

Ben je benieuwd naar de prijs van een betonlook badkamer? Het is lastig om prijzen te noemen, aangezien deze afhankelijk zijn van veel factoren. Hoe groot is de verbouwing van je badkamer en wat ga je allemaal toevoegen? Wil je toch graag prijzen weten, dan kan je de algemene badkamer prijzen bekijken. Deze prijzen zijn exclusief montage.

Liever de exacte prijs weten van een betonlook badkamer inclusief montage? Vraag dan gratis badkamer-prijsopgaven aan via Slimster.

betonstuc muur

Betonlook afwerking

Je kan veel kanten op als je jouw badkamer een betonlook wilt geven. Ga je voor een douchewand met betonlook tegels of een betonstuc badombouw? Of houd je het simpel en plaats je een betonnen wasbak?

Wat betreft de vloer kan je kiezen uit prachtige betonlook tegels of een gietvloer van beton. Deze vloer kan je glad laten ogen of een ruige, industriële uitstraling geven.

betonlook vloer

De gewenste stijl creëren

Stoer en industrieel is de meest voorkomende uitstraling van betonlook. Dit betekent niet dat je betonstuc of andere betonlook elementen niet kan combineren met een andere stijl. Zo gaan hout en beton perfect samen. Voor een moderne, strakke uitstraling combineer je de betonlook met zwarte en witte tinten.

Hout en beton

Hout en beton

Hout in de badkamer gebruiken, klinkt niet echt als een geweldig idee. Maar hout is juist een uitstekend materiaal om in deze vochtige ruimte te gebruiken. Natuurlijk is niet elk hout even geschikt, maar de juiste houtsoort zorgt voor een speciale uitstraling. Of ga voor een houtlook badkamer en gebruik materialen met het uiterlijk van hout. Ga je de badkamer verbouwen en wil je de houtlook verwerken in je badkamer? Doe dan hier inspiratie op.
Houtlook in badkamer
Zwart-wit en beton

Zwart-wit en beton

Zwart was lange tijd nauwelijks terug te vinden in een badkamer. Badkamers waren altijd licht en wit. Tegenwoordig stijgen zwarte en donkere tinten in populariteit. Vooral in combinatie met contrasterende kleuren, zoals wit. Door zwarte wanden met wit sanitair en witte badkamermeubels te combineren, springt het wit er echt uit. De combinatie van zwart en wit straalt elegantie uit, oogt luxe en chic.
Zwart-witte badkamer

Vind beste deal voor je droombadkamer

Wil je jouw badkamer vernieuwen en ben je op zoek naar de beste specialist om een betonlook badkamer te plaatsen? Door gratis offertes aan te vragen bij Slimster kom je in contact met regionale bedrijven. Deze specialisten adviseren je over de mogelijkheden, waarna je zelf bepaalt welk bedrijf het meest geschikt is. Zo houd je het heft in eigen handen en loopt je besparing op tot wel 45%.

Vind de beste vakman voor je betonlook badkamer

Klussenier
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Berendsen Dienstverlening
Rob't Hart Aannemers
Henk Troost Aannemersbedrijf
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal