• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Natuursteen badkamer voorbeelden

  Natuursteen badkamer voorbeelden

  Badkamer offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Is jouw badkamer toe aan een opknapbeurt en ben je op zoek naar een geschikte stijl? Gebruik natuursteen in je badkamer en creëer een rustieke, luxe sfeer. Natuursteen heeft niet alleen een prachtige uitstraling, maar brengt ook enkele voordelen met zich mee. Je kan kiezen uit echt natuursteen of gaan voor andere materialen met een natuurstenen look.

  Kenmerken natuursteen

  • Elegante, luxe uitstraling
  • Beschadigingen vallen minder op
  • Echt natuursteen of natuurstenen look

  Waarom natuursteen in je badkamer?

  Natuurproducten zijn vandaag de dag erg geliefd in huis. Er zijn vele soorten natuurstenen, maar de meest gebruikte zijn:

  • Marmer
  • Graniet
  • Hardsteen

  Natuursteen geeft de badkamer een elegante uitstraling, maar is ook zeer praktisch. Echt natuursteen vergt weinig onderhoud en gaat lang mee. In de badkamer kan je het beste gebruik maken van gepolijst natuursteen; dit materiaal is geschikt voor vochtige ruimtes.

  Vergelijk natuurstenen badkamer prijs

  Wat kost een natuursteen badkamer?

  Natuursteen is geen goedkoop product. Marmer en graniet brengen hoge kosten met zich mee. Voorbeelden van natuursteen met een lagere prijs zijn leisteen en hardsteen.

  Vind je de uitstraling van natuursteen prachtig, maar is de prijs te hoog? Ga dan voor keramische tegels met een natuurstenen look. Deze tegels hebben de uitstraling van natuursteen, maar hebben een lagere prijs. Zowel de natuurstenen als keramische tegels zijn geschikt voor vloerverwarming. Je kan ook gaan voor granito of terrazzo afwerking; dit product is gemaakt van verlijmde natuursteenkorrels en wordt meestal gebruikt op de vloer of wanden.

  Bekijk de algemene badkamer prijzen voor de kosten exclusief montage. Wil je liever de exacte prijs van je natuurstenen badkamer weten inclusief plaatsing? Vraag dan gratis badkamer-offertes aan via Slimster.

  Ideeën natuursteen toepassen in badkamer

  Je kan natuursteen op verschillende manieren toepassen in de badkamer:

  • Een marmeren vloer
  • Wandtegels van graniet
  • Hardstenen wasbakken

  • Een marmeren wastafelblad
  • Douchebak van graniet
  • Een natuurstenen wand van mozaïek
  natuurstenen waskom

  Natuursteen en andere materialen

  Natuursteen is goed te combineren met andere natuurproducten, zoals hout. Plaats bijvoorbeeld een hardstenen blad op een houten badkamermeubel. De bovenstaande ideeën zijn puur ter inspiratie, er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om natuursteen in je badkamer te verwerken.

  Karakter geven aan je nieuwe badkamer?

  Ben je op zoek naar een expert om jouw badkamer te renoveren? Vraag dan gratis offertes aan en kom in contact met regionale specialisten. Deze vakmannen voorzien je van advies en stellen een prijsopgave op. Je kiest vervolgens zelf welke specialist je badkamer gaat renoveren. Zo bespaar je tot wel 45%.

  Vrijblijvend badkamer-offertes aanvragen

  Henk Troost Aannemersbedrijf
  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Rob't Hart Aannemers
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal