Landelijke badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Product Specialist
2 minuten

Ben je op zoek inspiratie voor een landelijke badkamer? Een landelijke badkamer kan verschillende uitstralingen hebben. De ruimte hoeft niet per definitie klassiek te ogen; er zijn ook voldoende landelijke badkamers met een moderne twist.

Kenmerken badkamer landelijke stijl

  • Gebruik natuurlijke materialen
  • Romantisch
  • Knusse, uitnodigende uitstraling
  • Nadruk op de decoraties
landelijke badkamer

Hoe ziet een landelijke badkamer eruit?

Een landelijke badkamer kan je op verschillende manieren vormgeven. Wat wel altijd terugkomt zijn de natuurlijke materialen en de nostalgische accessoires. De nadruk in landelijke badkamers ligt op details en accessoires, niet op het grote geheel. Denk hierbij aan een houten kruk, kranen met ronde vormen en zachte pastelkleuren.

Vergelijk landelijke badkamer prijzen
Vind beste deal

Wat kost een landelijke badkamer?

De prijs van een landelijke badkamer kan erg variëren. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de grootte van de badkamer, de grootte van de verbouwing en installatie en afwerking van de elementen. Ga je slechts een deel van je badkamer verbouwen of wil je een hele nieuwe badkamer? Al deze aspecten zijn van invloed op de kosten.

Ben je benieuwd naar de landelijke badkamer prijzen, dan kan je het beste onze algemene badkamer prijzen bekijken. Deze zijn wel exclusief montage. Voor de exacte prijs van een landelijke badkamer inclusief plaatsing vraag je gratis offertes aan via Slimster.

bad kraan landelijk

Mogelijkheden landelijke badkamer

Een landelijke badkamer kan je ook met andere stijlen combineren. Zo kan je de badkamer een moderne, strakke twist geven of juist meer snufjes en gadgets toevoegen.

Kenmerkend voor een landelijke badkamer is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en marmer. Deze materialen kunnen groots terugkomen in de badkamer of als detail worden verwerkt.

Modern en landelijk

Modern en landelijk

Een badkamer is een ruimte waar de meeste mensen veel tijd in doorbrengen. Een fijne sfeer is daarom belangrijk. Houd je van een rustige badkamer, met strakke lijnen en weinig poespas? Dan is een moderne badkamer een goede optie. Doe hier meer inspiratie op en ontdek de mogelijkheden.
Moderne badkamer
Design en landelijk

Design en landelijk

Droom je van je eigen design badkamer? Een design badkamer is trendy, luxe en naar je eigen wensen vormgegeven. Altijd al de laatste snufjes en gadgets willen hebben en heb je duidelijke voorkeuren voor de inrichting van je badkamer? Doe hier dan inspiratie op voor je design badkamer.
Design badkamer
natuurlijke wasbak

Vind beste deal en bespaar

Landelijke badkamer voorbeelden

Laat jouw landelijke badkamer plaatsen door een ervaren specialist. Vraag gratis badkamer-prijsopgaven aan en kom in contact met regionale bedrijven. Deze experts luisteren naar jouw wensen en doen er alles aan om je droom badkamer te realiseren. Vergelijk de verschillende prijsoffertes met elkaar en bepaal zelf met welk bedrijf je in zee gaat.

Vrijblijvend badkamer-offertes vergelijken

Klussenier
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Berendsen Dienstverlening
Rob't Hart Aannemers
Henk Troost Aannemersbedrijf
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Landelijke badkamer voorbeelden