• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Landelijke badkamer voorbeelden

  Landelijke badkamer voorbeelden

  Badkamer offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Ben je op zoek inspiratie voor een landelijke badkamer? Een landelijke badkamer kan verschillende uitstralingen hebben. De ruimte hoeft niet per definitie klassiek te ogen; er zijn ook voldoende landelijke badkamers met een moderne twist.

  Kenmerken badkamer landelijke stijl

  • Gebruik natuurlijke materialen
  • Romantisch

  • Knusse, uitnodigende uitstraling
  • Nadruk op de decoraties

  landelijke badkamer

  Hoe ziet een landelijke badkamer eruit?

  Een landelijke badkamer kan je op verschillende manieren vormgeven. Wat wel altijd terugkomt zijn de natuurlijke materialen en de nostalgische accessoires. De nadruk in landelijke badkamers ligt op details en accessoires, niet op het grote geheel. Denk hierbij aan een houten kruk, kranen met ronde vormen en zachte pastelkleuren.

  Vergelijk landelijke badkamer prijzen

  Wat kost een landelijke badkamer?

  De prijs van een landelijke badkamer kan erg variëren. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de grootte van de badkamer, de grootte van de verbouwing en installatie en afwerking van de elementen. Ga je slechts een deel van je badkamer verbouwen of wil je een hele nieuwe badkamer? Al deze aspecten zijn van invloed op de kosten.

  Ben je benieuwd naar de landelijke badkamer prijzen, dan kan je het beste onze algemene badkamer prijzen bekijken. Deze zijn wel exclusief montage. Voor de exacte prijs van een landelijke badkamer inclusief plaatsing vraag je gratis offertes aan via Slimster.

  bad kraan landelijk

  Mogelijkheden landelijke badkamer

  Een landelijke badkamer kan je ook met andere stijlen combineren. Zo kan je de badkamer een moderne, strakke twist geven of juist meer snufjes en gadgets toevoegen.

  Kenmerkend voor een landelijke badkamer is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en marmer. Deze materialen kunnen groots terugkomen in de badkamer of als detail worden verwerkt.

  natuurlijke wasbak

  Vind beste deal en bespaar

  Laat jouw landelijke badkamer plaatsen door een ervaren specialist. Vraag gratis badkamer-prijsopgaven aan en kom in contact met regionale bedrijven. Deze experts luisteren naar jouw wensen en doen er alles aan om je droom badkamer te realiseren. Vergelijk de verschillende prijsoffertes met elkaar en bepaal zelf met welk bedrijf je in zee gaat.

  Vrijblijvend badkamer-offertes vergelijken

  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Berendsen Dienstverlening
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal