Landelijke badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Ben je op zoek inspiratie voor een landelijke badkamer? Een landelijke badkamer kan verschillende uitstralingen hebben. De ruimte hoeft niet per definitie klassiek te ogen; er zijn ook voldoende landelijke badkamers met een moderne twist.

Kenmerken badkamer landelijke stijl

  • Gebruik natuurlijke materialen
  • Romantisch
  • Knusse, uitnodigende uitstraling
  • Nadruk op de decoraties
landelijke badkamer

Hoe ziet een landelijke badkamer eruit?

Een landelijke badkamer kan je op verschillende manieren vormgeven. Wat wel altijd terugkomt zijn de natuurlijke materialen en de nostalgische accessoires. De nadruk in landelijke badkamers ligt op details en accessoires, niet op het grote geheel. Denk hierbij aan een houten kruk, kranen met ronde vormen en zachte pastelkleuren.

Vergelijk landelijke badkamer prijzen
Vind beste deal

Wat kost een landelijke badkamer?

De prijs van een landelijke badkamer kan erg variëren. De kosten zijn namelijk afhankelijk van de grootte van de badkamer, de grootte van de verbouwing en installatie en afwerking van de elementen. Ga je slechts een deel van je badkamer verbouwen of wil je een hele nieuwe badkamer? Al deze aspecten zijn van invloed op de kosten.

Ben je benieuwd naar de landelijke badkamer prijzen, dan kan je het beste onze algemene badkamer prijzen bekijken. Deze zijn wel exclusief montage. Voor de exacte prijs van een landelijke badkamer inclusief plaatsing vraag je gratis offertes aan via Slimster.

bad kraan landelijk

Mogelijkheden landelijke badkamer

Een landelijke badkamer kan je ook met andere stijlen combineren. Zo kan je de badkamer een moderne, strakke twist geven of juist meer snufjes en gadgets toevoegen.

Kenmerkend voor een landelijke badkamer is het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en marmer. Deze materialen kunnen groots terugkomen in de badkamer of als detail worden verwerkt.

natuurlijke wasbak

Vind beste deal en bespaar

Landelijke badkamer voorbeelden

Laat jouw landelijke badkamer plaatsen door een ervaren specialist. Vraag gratis badkamer offertes aan en kom in contact met regionale bedrijven. Deze experts luisteren naar jouw wensen en doen er alles aan om je droom badkamer te realiseren. Vergelijk de verschillende prijsoffertes met elkaar en bepaal zelf met welk bedrijf je in zee gaat.

Vergelijk direct 310 badkamer bedrijven

Cartexbouw
DeLeidseBouwer
ERIYA
HGR Pro Bouw
JS Badkamers
Tanerflex
AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Landelijke badkamer voorbeelden