• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Design badkamer voorbeelden

Droom je van je eigen design badkamer? Een design badkamer is trendy, luxe en naar je eigen wensen vormgegeven. Altijd al de laatste snufjes en gadgets willen hebben en heb je duidelijke voorkeuren voor de inrichting van je badkamer? Doe hier dan inspiratie op voor je design badkamer.

Kenmerken design badkamer

  • Uitgesproken stijl
  • Trendy
  • Luxe
  • Persoonlijke touch is zichtbaar

Mogelijkheden in badkamer design stijl

Bij een design badkamer begint het bij de basis; de kwaliteit van alle elementen, materialen en accessoires moet uitstekend zijn. Een goede vormgeving staat centraal: alles heeft zijn plek in de ruimte. De meeste design badkamers zijn modern en strak vormgegeven, maar het zijn uiteindelijk de details die een badkamer zijn klasse geven.

Wat kost een design badkamer?

Een badkamer die letterlijk overstroomt van luxe, van gadgets en sanitair, en van accessoires van een uitstekende kwaliteit: dit is zeker niet voor iedereen mogelijk? Een echte design badkamer heeft inderdaad een hoog prijskaartje, maar dat betekent niet dat je voor minder geen prachtige badkamer kunt creëren. Ga in overleg met een badkamer specialist over de mogelijkheden om binnen jouw budget de badkamer een design look mee te geven.

De nieuwste gadgets

Een design badkamer is vaak bedoeld om op een trendy en luxe manier te ontspannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een inbouwtelevisie vlakbij je bad? Of een ingebouwde tablet? Het is natuurlijk ook mogelijk om speciale LED-verlichting te plaatsen rondom je badkamermeubel en spiegel. Douche en badder je graag met muziek? Dan zijn een usb-aansluiting en (waterdichte) boxjes geen overbodige luxe. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn eindeloos veel ideeën en mogelijkheden om je design badkamer vorm te geven.

Alles draait om beleving

Het belangrijkste woord in een design badkamer is beleving. Het plaatsen van een design badkamer heeft vaak als doel om een oase van rust te creëren. Iedereen ontspant op zijn eigen manier en daarom ziet iedere badkamer er anders uit.

Er is geen standaard inrichting voor een design badkamer, het gaat erom dat het de badkamer van jóuw dromen wordt.

Vind de beste specialist

Om de badkamer van je dromen te realiseren, heb je iemand nodig die je kan adviseren én de badkamer kan vormgeven. Ga je je badkamer renoveren of een hele nieuwe badkamer plaatsen? Een badkamer specialist helpt je bij het creëren van de badkamer. Vraag gratis offertes aan en vergelijk diverse regionale bedrijven. Bepaal met welke specialist je in zee gaat en bespaar ook nog eens tot wel 45%!