Design badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Droom je van je eigen design badkamer? Een design badkamer is trendy, luxe en naar je eigen wensen vormgegeven. Altijd al de laatste snufjes en gadgets willen hebben en heb je duidelijke voorkeuren voor de inrichting van je badkamer? Doe hier dan inspiratie op voor je design badkamer.

Kenmerken design badkamer

  • Uitgesproken stijl
  • Trendy
  • Luxe
  • Persoonlijke touch is zichtbaar
design badkamer

Mogelijkheden in badkamer design stijl

Bij een design badkamer begint het bij de basis; de kwaliteit van alle elementen, materialen en accessoires is uitstekend. Een goede vormgeving staat centraal: alles heeft zijn plek in de ruimte. De meeste design badkamers zijn modern en strak vormgegeven, maar het zijn uiteindelijk de details die een badkamer zijn klasse geven.

Wat kost een design badkamer?

Een badkamer die letterlijk overstroomt van luxe sanitair, gagdets en accessoires van een uitstekende kwaliteit: dit is zeker niet voor iedereen mogelijk? Een echte design badkamer heeft inderdaad een hoog prijskaartje, maar dat betekent niet dat je voor minder geen prachtige badkamer kunt creëren.

We kunnen je niet zomaar vertellen wat het prijskaartje is van een design badkamer, maar we kunnen wel een indicatie geven van de algemene badkamer prijzen exclusief montage. Wil je liever de exacte prijs inclusief plaatsing weten van jouw design badkamer?

Design badkamer laten plaatsen?
Gratis offertes

De nieuwste gadgets

Een design badkamer is vaak bedoeld om op een trendy en luxe manier te ontspannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een inbouwtelevisie vlakbij je bad? Of een ingebouwde tablet? Het is natuurlijk ook mogelijk om speciale LED-verlichting te plaatsen rondom je badkamermeubel en spiegel. Douche en badder je graag met muziek? Dan zijn een usb-aansluiting en (waterdichte) boxjes geen overbodige luxe. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, er zijn eindeloos veel ideeën en mogelijkheden om je design badkamer vorm te geven.

Alles draait om beleving
Het belangrijkste woord in een design badkamer is beleving. Het plaatsen van een design badkamer heeft vaak als doel om een oase van rust te creëren. Iedereen ontspant op zijn eigen manier en daarom ziet iedere badkamer er anders uit.

Vind de beste specialist

Design badkamer voorbeelden

Om de badkamer van je dromen te realiseren, heb je iemand nodig die je kan adviseren én de badkamer kan vormgeven. Ga je je badkamer renoveren of een hele nieuwe badkamer plaatsen? Een badkamer specialist helpt je bij het creëren van de badkamer. Vraag gratis offertes aan en vergelijk diverse regionale bedrijven. Zo vind je eenvoudig de beste deal!

Vergelijk direct 310 badkamer bedrijven

Cartexbouw
DeLeidseBouwer
ERIYA
HGR Pro Bouw
JS Badkamers
Tanerflex
AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Design badkamer voorbeelden