Moderne badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Product Specialist
2 minuten

Een badkamer is een ruimte waar de meeste mensen veel tijd in doorbrengen. Een fijne sfeer is daarom belangrijk. Houd je van een rustige badkamer, met strakke lijnen en weinig poespas? Dan is een moderne badkamer een goede optie. Doe hier meer inspiratie op en ontdek de mogelijkheden.

Kenmerken badkamer moderne stijl

  • Strakke lijnen
  • Tijdloos
  • Minimalistisch
  • Rustig kleurenschema
badkamer minimalisme

Hoe ziet een moderne badkamer eruit?

Er is niet één soort moderne badkamer. Je hebt de keuze uit Scandinavische, minimalistische badkamers of badkamers met een industriële uitstraling. Moderne badkamers hebben altijd enkele dingen gemeen; een tijdloze uitstraling, vormgegeven door strakke lijnen. Qua kleur is er veel mogelijk, mits de combinatie van de kleuren maar rustig oogt. Meer inspiratie opdoen wat betreft specifieke kleuren in je badkamer?

minimalistische badkamer

Wat kost een moderne badkamer?

De kosten van een moderne badkamer zijn afhankelijk van de verschillende elementen. Ga je voor een inloopdouche én bad? En wil je een strak badkamermeubel De elementen en materialen bepalen de prijs van de badkamer renovatie.

Ontdek de badkamer prijzen exclusief montage? Of vraag gratis offertes aan en ontvang prijsopgaven van regionale badkamer specialisten inclusief plaatsing.

Simpel, maar gedetailleerd
Grote, strakke elementen zien we veel terug bij de moderne stijl. Deze elementen zijn vervolgens wel met veel detail in de badkamer verwerkt. De moderne stijl wordt niet alleen verwerkt in de grote elementen, maar komt ook terug in de handgrepen en andere accessoires.
moderne kranen

Geniet van je nieuwe moderne badkamer

Moderne badkamer voorbeelden

Of je nu een kleine badkamer of grote badkamer hebt, voor een badkamer renovatie heb je een ervaren specialist nodig. Deze specialist zorgt ervoor dat je moderne badkamer van top tot teen geplaatst wordt en naar jouw wensen is vormgegeven. Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale bedrijven. Zo bespaar je tot wel 45%.

Vind een ervaren badkamer-specialist

Klussenier
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Berendsen Dienstverlening
Rob't Hart Aannemers
Henk Troost Aannemersbedrijf
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Moderne badkamer voorbeelden