Vergelijk beste badkamer deals
Grijze badkamer voorbeelden

Grijze badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Product Specialist
1 minuten

Is jouw badkamer toe aan een opknapbeurt en wil je graag grijstinten verwerken in deze ruimte? Grijs is ideaal om te combineren met diverse materialen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een geheel grijze badkamer, ingericht met verschillende grijstinten en diverse materialen. Of combineer de grijze badkamer met andere neutrale tinten, zoals wit of zwart.

Inspiratie grijze badkamer opdoen

Doe inspiratie op voor het plaatsen van een badkamer met grijstinten. De voorbeelden maken gebruik van diverse grijstinten en verschillende materialen, zoals betonlook tegels of natuursteen. Heb je een ander idee voor het renoveren van je badkamer? De ruimte is geheel naar jouw wens te ontwerpen. Vraag gratis offertes aan bij Slimster om alle mogelijkheden te bespreken met experts.

Gegoten betonvloer

Gegoten betonvloer

Prachtige grijze gietvloer
Badkamer met grijstinten

Badkamer met grijstinten

Diepgang in de ruimte

Je eigen stijl creëren

Met een grijze badkamer kan je veel kanten op. Combineer grijstinten met wit en zwart en pas deze kleuren toe op een minimalistische manier. Door strakke lijnen te gebruiken, creëer je een moderne badkamer. Of geef een trendy uitstraling aan je design badkamer door de grijstinten te combineren met technische snufjes en luxe sanitair.

Liever een klassiek effect en een luxe badkamer in je woning? Ook dat is mogelijk. Benieuwd naar andere mogelijke stijlen?

Vind de beste badkamer-specialist

Cartexbouw
DeLeidseBouwer
ERIYA
HGR Pro Bouw
JS Badkamers
Tanerflex
AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal