Vergelijk beste badkamer deals
Grijze badkamer voorbeelden

Grijze badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Is jouw badkamer toe aan een opknapbeurt en wil je graag grijstinten verwerken in deze ruimte? Grijs is ideaal om te combineren met diverse materialen en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een geheel grijze badkamer, ingericht met verschillende grijstinten en diverse materialen. Of combineer de grijze badkamer met andere neutrale tinten, zoals wit of zwart.

slimster
Verschillende voorbeelden van grijze badkamers
Hieronder vind je een greep uit verschillende grijze badkamer voorbeelden. Ben je benieuwd naar iets specifieks of gewoon een andere kleur? Vraag dan gratis badkamer offertes aan en kom in contact met verschillende badkamer-specialisten uit jouw regio!

Inspiratie grijze badkamer opdoen

Doe inspiratie op voor het plaatsen van een badkamer met grijstinten. De voorbeelden maken gebruik van diverse grijstinten en verschillende materialen, zoals betonlook tegels of natuursteen.

Gegoten betonvloer in de badkamer

Gegoten betonvloer in de badkamer

Geef je ruimte een industriële flair met een gegoten betonvloer.
Badkamer met grijstinten

Badkamer met grijstinten

Ontdek de tijdloze elegantie van grijstinten in je badkamer

Je eigen stijl creëren

Met een grijze badkamer kan je veel kanten op. Combineer grijstinten met wit en zwart en pas deze kleuren toe op een minimalistische manier. Door strakke lijnen te gebruiken, creëer je een moderne badkamer. Of geef een trendy uitstraling aan je design badkamer door de grijstinten te combineren met technische snufjes en luxe sanitair. Benieuwd naar andere mogelijke stijlen?

Van grijze badkamer ideeën naar grijze badkamer realiseren?

Heb je een idee welke grijze badkamer je wilt hebben? Via Slimster vraag je gratis & vrijblijvende badkamer offertes aan en kom je in contact met regionale badkamer specialisten die je huidige badkamer kunnen omtoveren in een mooie grijze badkamer. Jij vergelijkt de offertes op prijs-/kwaliteitverhouding en kiest tenslotte het bedrijf met de beste deal. Zo kun je slim besparen op een nieuwe badkamer.

Vergelijk direct 310 badkamer bedrijven

Cartexbouw
DeLeidseBouwer
ERIYA
HGR Pro Bouw
JS Badkamers
Tanerflex
AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal