Prijs badkamermeubel plaatsen

Pascal van de Beek
Content Specialist
3 minuten

Upgrade je badkamer met een elegant badmeubel om orde te handhaven en een serene sfeer te creëren. Ontdek de factoren die de kosten van badkamermeubels beïnvloeden, variërend van materialen tot optionele toevoegingen.

Belangrijkste punten

 • Een stijlvol badkamermeubel houdt niet alleen je spullen georganiseerd, maar verfraait ook de algehele uitstraling.
 • Prijzen variëren op basis van materiaal, grootte en optionele functies.
 • Vraag offertes aan met installatiekosten voor een nauwkeurige prijsindicatie.
Veel opbergmogelijkheden
Hoeveel opbergruimte heb je nodig voor je doucheproducten, handdoeken en andere toiletspullen? Het kan lastig zijn om de badkamer netjes en opgeruimd te houden; veel mensen hebben ’s ochtends haast, wat voor rommel zorgt. Ruim simpel op door een praktisch badkamermeubel te plaatsen.
staand badkamermeubel

Wat kost een badkamermeubel?

Een badkamermeubel kan in prijs variëren. Je hebt verschillende soorten badkamermeubels , maar ook diverse materialen en extra opties. De kosten zijn niet alleen afhankelijk van het materiaal, maar ook van de montage. Deze montagekosten zijn lastig vast te stellen: moet er sanitair verwijderd worden? Is er een speciale afwerking nodig? Om deze reden vind je in de onderstaande tabel enkel de badkamermeubel prijs exclusief montage.

Vraag gratis badkamer-offertes aan via Slimster voor de prijs inclusief plaatsing. Ga je jouw hele badkamer renoveren? Bekijk dan ook de totale badkamer prijzen.

Basic Comfort Luxe
Badkamermeubel € 150,- € 750,- € 1.500,-

* Vanaf-prijs badkamermeubel, incl. btw. Exclusief montage.

Vergelijk prijzen badkamermeubel montage
Vind beste deal
slimster
Prijsopbouw badkamermeubel
1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

1. Materiaalkosten

Kies een badkamermeubel dat bij je stijl past, of het nu modern of klassiek is. Materialen zoals MDF of plastic zijn populair vanwege de hoge luchtvochtigheid, terwijl houtlook-opties trendy zijn. Prijzen zijn afhankelijk van materiaal, afmetingen en extra functies. P

as je badkamermeubel aan je behoeften aan met opties zoals wastafelkasten, hoge opbergunits, halfhoge kasten, spiegelkasten en verplaatsbare eenheden. Grotere eenheden kosten meer vanwege het toegenomen gebruik van materiaal.

Afmetingen en soorten badkamermeubels

De grootte van het badkamermeubel is afhankelijk van de soort kast. Plaats je een kast onder de wastafel of ga je voor een hoge kast met veel opbergruimte? De maten van het badkamermeubel bepalen ook de prijs: hoe groter het meubel, hoe meer materiaal je namelijk nodig hebt. De meest voorkomende badkamermeubels zijn:

 • Kasten onder wastafel
 • Hoge badkamerkasten
 • Halfhoge badkamerkasten
 • Spiegelkasten
 • Verplaatsbare badkamermeubels

Extra opties

Personaliseer je meubel met functies zoals zachte sluitende deuren, aanpasbare handgrepen en ingebouwde verlichting. Verken mogelijkheden om wastafels of waskommen te integreren. Extra functies hebben invloed op de algehele kosten. Bekijk meer informatie over wastafel prijzen voor een volledig beeld.

badkamermeubel modern

2. Montagekosten

Zorg voor een vlekkeloze installatie door een ervaren professional in te schakelen. Montagekosten omvatten meten, installeren van het meubel, eventuele verwijdering van oude badkamermeubels en het uurtarief van de vakman. Garandeer een naadloos resultaat en profiteer van garanties.

Bespaar op reis- en afvoerkosten
Schakel de hulp in van een lokale of regionale specialist en bespaar op de reiskosten. Houd ook de afvoerkosten in de hand door zelf het afval op te ruimen.

Badkamermeubel op maat laten maken

Prijs badkamermeubel plaatsen

Heb je een kleine badkamer en wil je alle ruimte goed benutten? Of heb je een speciale vorm of maat voor een badkamermeubel in gedachten? Voor unieke badkamerindelingen of kleine ruimtes overweeg je op maat gemaakte meubels voor optimaal gebruik. Verbind met professionals via Slimster voor op maat gemaakte oplossingen. Vergelijk gratis offertes om de beste deal voor jouw droombadkamer te vinden.

Vrijblijvend badkamer-offertes vergelijken

Cartexbouw
DeLeidseBouwer
ERIYA
HGR Pro Bouw
JS Badkamers
Tanerflex
AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Prijs badkamermeubel plaatsen