Prijs badkamermeubel plaatsen

Pascal van de Beek
Product Specialist
3 minuten

Staan je douchespullen door de hele badkamer heen en heb je geen goede plek om je schone handdoeken op te bergen? Houd de producten in je badkamer netjes opgeborgen en stofvrij door een stijlvol badkamermeubel te plaatsen. De badkamer wordt zo een oase van rust.

Veel opbergmogelijkheden
Hoeveel opbergruimte heb je nodig voor je doucheproducten, handdoeken en andere toiletspullen? Het kan lastig zijn om de badkamer netjes en opgeruimd te houden; veel mensen hebben ’s ochtends haast, wat voor rommel zorgt. Ruim simpel op door een praktisch badkamermeubel te plaatsen.
staand badkamermeubel

Wat kost een badkamermeubel?

Een badkamermeubel kan in prijs variëren. Je hebt verschillende soorten badkamermeubels , maar ook diverse materialen en extra opties. De kosten zijn niet alleen afhankelijk van het materiaal, maar ook van de montage. Deze montagekosten zijn lastig vast te stellen: moet er sanitair verwijderd worden? Is er een speciale afwerking nodig? Om deze reden vind je in de onderstaande tabel enkel de badkamermeubel prijs exclusief montage.

Vraag gratis badkamer-offertes aan via Slimster voor de prijs inclusief plaatsing. Ga je jouw hele badkamer renoveren? Bekijk dan ook de totale badkamer prijzen.

Basic Comfort Luxe
Badkamermeubel € 150,- € 750,- € 1.500,-

* Vanaf-prijs badkamermeubel, incl. btw. Exclusief montage.

Vergelijk prijzen badkamermeubel montage
Vind beste deal
slimster
Prijsopbouw badkamermeubel
1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

1. Materiaalkosten

Een badkamermeubel kan een badkamer compleet maken. Dit meubel is een opbergmogelijkheid, maar ook veel meer dan dat. Je kan de stijl van je badkamer laten terugkomen in het meubel. Ga voor een badkamermeubel met een moderne look of een klassieke uitstraling.

Door meerdere kasten te plaatsen, krijg je een strak geheel. Een groot deel van de prijs van een badkamermeubel wordt bepaald door het materiaal. Het gaat hier om het materiaal van het meubel, maar ook om de afmetingen en eventuele extra opties.

Materiaal badkamermeubel

Veel badkamermeubilair is gemaakt van MDF of kunststof. Door de hoge luchtvochtigheid wordt er niet vaak gekozen voor hout, maar houtlook is daarentegen wel populair.

Afmetingen en soorten badkamermeubels

De grootte van het badkamermeubel is afhankelijk van de soort kast. Plaats je een kast onder de wastafel of ga je voor een hoge kast met veel opbergruimte? De maten van het badkamermeubel bepalen ook de prijs: hoe groter het meubel, hoe meer materiaal je namelijk nodig hebt. De meest voorkomende badkamermeubels zijn:

 • Kasten onder wastafel
 • Hoge badkamerkasten
 • Halfhoge badkamerkasten
 • Spiegelkasten
 • Verplaatsbare badkamermeubels

Extra opties

Er zijn veel extra opties wat betreft een badkamermeubel. Zo kan je voor soft-close deuren en lades gaan en je eigen handvaten bepalen. Wil je verlichting in het badkamermeubel? Ook dat is mogelijk.

Daarnaast wordt een badkamermeubel vaak gebruikt om een wasbak of waskom op te plaatsen. Bekijk meer informatie over wastafel prijzen voor een volledig beeld.

badkamermeubel modern

2. Montagekosten

Wil je zeker weten dat je badkamermeubel netjes is geïnstalleerd en afgewerkt? Schakel dan de hulp in van een ervaren specialist. Zo voorkom je dat er iets mis gaat bij de installatie en profiteer je van garantie als je ergens niet tevreden over bent. De plaatsingskosten worden als volgt opgebouwd:

 • Het inmeten en installeren van het meubel
 • Eventueel verwijderen oud sanitair
 • Het uurtarief van de vakman
Bespaar op reis- en afvoerkosten
Schakel de hulp in van een lokale of regionale specialist en bespaar op de reiskosten. Houd ook de afvoerkosten in de hand door zelf het afval op te ruimen.

Badkamermeubel op maat laten maken

Prijs badkamermeubel plaatsen

Heb je een kleine badkamer en wil je alle ruimte goed benutten? Of heb je een speciale vorm of maat voor een badkamermeubel in gedachten? De bedrijven aangesloten bij Slimster kunnen je adviseren over alle mogelijkheden voor jouw droombadkamer. Door badkamermeubels op maat te leveren, weet je zeker dat alles in je badkamer op elkaar aansluit. Vraag gratis offertes aan en vergelijk verschillende bedrijven. Je bepaalt zelf met wie je in zee gaat en vindt zo simpel de beste deal.

Vrijblijvend badkamer-offertes vergelijken

Klussenier
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Berendsen Dienstverlening
Rob't Hart Aannemers
Henk Troost Aannemersbedrijf
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Prijs badkamermeubel plaatsen