Kosten sauna

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Gaat jouw hele badkamer op de schop? Of ga je de badkamer in je nieuwe woning verbouwen? Als je regelmatig een bezoek brengt aan de sauna of een spa is het wellicht een idee om een sauna in je badkamer te plaatsen. Zo geniet je eenvoudig en snel van een bezoekje aan je eigen sauna.

Investeren in een sauna?
Maak je regelmatig gebruik van de sauna? Dan verdien je de investering in dit product zeker terug. Hetzelfde geldt voor andere luxe producten: gebruik je ze veel? Dan kan het de moeite waard zijn om er in te investeren.
sauna in badkamer

Prijzen sauna in badkamer

Het is lastig om de kosten van een eigen sauna te bepalen. Het materiaal is van invloed op de prijs, net als de afmetingen en extra opties. Maar ook de montage is bepalend; een sauna is namelijk niet zomaar even geplaatst.

Ben je benieuwd naar de sauna prijs in je badkamer? In de onderstaande tabel vind je de sauna prijzen exclusief montage. Voor prijzen inclusief plaatsing vraag je gratis offertes aan via Slimster. Ga je jouw hele badkamer vernieuwen? Bekijk dan de badkamer prijzen om een algemeen beeld van de kosten op te doen.

Basic Comfort Luxe
Sauna 150 x 150 cm € 1.000,- € 2.000,-

€ 3.000,-

* Vanaf-prijs sauna van 150 x 150 cm, incl btw. Exclusief montage.

Sauna montage prijzen vergelijken?
Vind beste deal
slimster
Prijsopbouw sauna
1. Materiaalkosten
2. Plaatsingskosten
3. Voorrijkosten
4. Afvoerkosten

Sauna materialen

Wil je in je eigen huis genieten van een sauna? Je hebt de keuze uit vele mogelijkheden. Wat dacht je van een infrarood cabine of een sauna met stoombad? Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende soorten hout en is ook de inrichting zelf vast te stellen.

Een sauna is geheel op maat samen te stellen, maar dit merk je dan wel in de kosten. Liever de kosten voor je sauna nog iets in de hand houden? Dan zijn er ook standaard sauna's beschikbaar.

Plaatsing van sauna door experts

Ga je voor een wellness beleving in eigen huis? Laat de sauna door een specialist installeren. Een sauna plaatsen is niet ingewikkeld, maar een sauna inbouwen is een ander verhaal. Door hulp in te schakelen van een vakman weet je zeker dat dit goed gebeurt.

Naast de installatie is ook de afwerking van de sauna belangrijk. Een sauna past perfect in een wellness badkamer, maar kan je nog beter laten aansluiten door de juiste tegels en accessoires te laten plaatsen.

Slim besparen op de kosten
Voer zelf het afval af, zodat de specialist hier geen kosten voor hoeft te rekenen. Door een lokale of regionale specialist in te schakelen, houd je tevens de reiskosten in de hand.

Lang genieten van je nieuwe sauna

Kosten sauna

Zorg ervoor dat je jarenlang kunt genieten van de sauna in je nieuwe badkamer, door deze goed te laten installeren. Laat je adviseren door een specialist over de mogelijkheden, zodat je de sauna vindt die bij jou en je badkamer past. Bij Slimster vraag je vervolgens gratis offertes aan, waarna je eenvoudig de beste deal kiest.

Vrijblijvend badkamer-offertes vergelijken

Cartexbouw
DeLeidseBouwer
ERIYA
HGR Pro Bouw
JS Badkamers
Tanerflex
AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Kosten sauna