Wat kost een whirlpool?

Minimale kosten € 750
Gemiddelde kosten € 1.500
Maximale kosten € 2.250
Vanaf-prijs whirlpool, afhankelijk van afmetingen en opties. Excl. montage.

Wil je graag jouw badkamer omtoveren tot een wellness ruimte? Een whirlpool is een eenvoudige manier om je badkamer te maken tot een oase van rust en ontspanning. Welke mogelijkheden heb je als je een whirlpool wilt plaatsen?

Voordelen

  • Rustgevend
  • Geschikt voor spierpijn

Nadelen

  • Duurder dan een gewoon ligbad

Prijzen bubbelbad

Het plaatsen van een whirlpool is niet goedkoop, maar er is verschil aanwezig in de kosten: er zijn dure en betaalbare bubbelbaden. De prijs is afhankelijk van de afmetingen en de extra opties van het bubbelbad. In de onderstaande tabel vind je de bubbelbad prijzen exclusief montage. Liever de exacte prijs inclusief plaatsing weten? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster.

En ben je jouw hele badkamer aan het renoveren? Bekijk dan alle badkamer prijzen.

Soort whirlpool Gem. prijs* Offerte
Basic € 750
Comfort € 1.500 Gratis offertes
Luxe € 2.250 Gratis offertes

* Vanaf-prijs whirlpool, incl btw. Exclusief montage.

kosten jacuzzi badkamer
Andere voorbeelden bekijken?
Badkamer inspiratie

Wat is een whirlpool?

Een whirlpool, ook wel bubbelbad, jacuzzi of relaxbad genoemd, biedt ontspanning door lucht- en waterstromen. Door de bubbels ontspannen je spieren en kom je heerlijk tot rust. In een whirlpool zitten lucht- en waterjets. Luchtjets zorgen voor de bubbels en kalmerende werking. Waterjets hebben een masserende functie en zijn beschikbaar in vele soorten.

Vergelijk whirlpool montage prijzen
Vind beste deal
slimster
Prijsopbouw whirlpool
1. Materiaalkosten
2. Plaatsingskosten
3. Voorrijkosten
4. Afvoerkosten

Materiaalkosten whirlpool

Een whirlpool biedt verschillende mogelijkheden in je badkamer. Je kan een whirlpool plaatsen voor 1, 2 of meerdere personen. De baden zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Welke vorm van het bad heb je bijvoorbeeld voor ogen?

Daarnaast heb je vele extra opties voor een jacuzzi. Een jacuzzi staat bekend om zijn ontspannen werking op lichaam en geest. Bubbelbaden zijn niet alleen geschikt bij spierpijn, maar ook bij andere fysieke klachten. Een ontspannen bad in een whirlpool is ideaal om fit te blijven of om te ontspannen. Door extra opties toe te voegen kan je jezelf nog meer verwennen. Denk hierbij aan verlichting, bluetooth, water- en luchtmassage of zelfs een televisie bij het bad.

Whirlpool laten plaatsen door expert

Wil je zeker weten dat het bubbelbad goed wordt geplaatst? Schakel dan de hulp in van een vakman. Deze specialist helpt je niet alleen bij het bepalen van de beste whirlpool, maar zorgt ook voor een correcte plaatsing. Daarnaast profiteer je van garantie op het product en de montage.

Besparen op de reis- en afvoerkosten
Slim besparen via Slimster? Je komt in contact met regionale of lokale bedrijven, waardoor je bespaart op de reiskosten. Door zelf het afval af te voeren, houd je de kosten nog meer in de hand.

Vind eenvoudig de beste deal

Kosten whirlpool

Ook genieten van een bubbelbad in je badkamer? Vraag gratis offertes aan en vergelijk maximaal 4 regionale specialisten. Je beslist zelf op basis van prijs en kwaliteit welk bedrijf de opdracht uit mag voeren.

Gratis badkamer-specialisten vergelijken

AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
tanerflex
verandalux
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
JS Badkamers
HGR Pro Bouw
ERIYA
DeLeidseBouwer
Cartexbouw
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Wat kost een whirlpool?