Vergelijk beste badkamer deals
Gratis & vrijblijvend
Witte badkamer voorbeelden

Witte badkamer voorbeelden

Pascal van de Beek
Product Specialist
1 minuten

Ga je jouw badkamer verbouwen en ben je op zoek naar de juiste stijl? Een witte badkamer is altijd een goede keuze. Wit is stijlvol en een goede basis voor andere kleuren of materialen. Combineer wit bijvoorbeeld met grijs of met zwart. Of ga voor een compleet witte badkamer en creëer diepte door verschillende texturen en materialen te gebruiken.

Inspiratie voor witte badkamer

Bekijk de voorbeelden hieronder en doe meer inspiratie op voor jouw eigen witte badkamer. Heb je genoeg ideeën opgedaan of wil je nog meer advies ontvangen? Vraag dan gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met regionale experts. Beslis zelf met welke specialist je in zee gaat en bespaar.

Moderne witte badkamer

Moderne witte badkamer

Netjes en strak afgewerkt
Witte inloopdouche

Witte inloopdouche

Witte badombouw

Witte badombouw

Kleuren combineren met witte badkamer

Met een witte badkamer kan je veel verschillende stijlen creëren. Denk hierbij aan een moderne badkamer of juist een landelijke badkamer. Vooral in kleine ruimtes is wit een ideale kleur; de ruimte lijkt er namelijk veel groter door. Wil je wit combineren met een andere kleur?

Grijs en wit

Grijs en wit

Een badkamer renoveren brengt de nodige keuzes met zich mee. Welke stijl wil je creëren en welke kleuren ga je gebruiken? Een badkamer met grijze en witte tinten is erg populair en veelzijdig. Ontdek hieronder enkele ideeën door verschillende grijs-witte badkamer voorbeelden te bekijken. Staat jouw idee er niet tussen? Geen probleem; de badkamer specialisten in ons netwerk bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw badkamer.
Grijs-witte badkamer
Zwart en wit

Zwart en wit

Zwart was lange tijd nauwelijks terug te vinden in een badkamer. Badkamers waren altijd licht en wit. Tegenwoordig stijgen zwarte en donkere tinten in populariteit. Vooral in combinatie met contrasterende kleuren, zoals wit. Door zwarte wanden met wit sanitair en witte badkamermeubels te combineren, springt het wit er echt uit. De combinatie van zwart en wit straalt elegantie uit, oogt luxe en chic.
Zwart-witte badkamer

Materialen combineren met witte badkamer

Je kan een witte badkamer niet alleen met andere kleuren combineren, maar ook verschillende texturen. Wit gaat goed samen met hout of houtlook, maar ook betonstuc of betonlook zijn te mixen met wittinten.

Beton in badkamer

Beton in badkamer

Ga je jouw badkamer vervangen? Een populaire uitstraling om aan je badkamer te geven is de betonlook. Van stoer en industrieel, tot landelijk of klassiek. De betonlook badkamer is naar je eigen smaak te plaatsen. Lees hieronder alles over de mogelijkheden en doe meer inspiratie op.
Betonlook badkamer
Hout in badkamer

Hout in badkamer

Hout in de badkamer gebruiken, klinkt niet echt als een geweldig idee. Maar hout is juist een uitstekend materiaal om in deze vochtige ruimte te gebruiken. Natuurlijk is niet elk hout even geschikt, maar de juiste houtsoort zorgt voor een speciale uitstraling. Of ga voor een houtlook badkamer en gebruik materialen met het uiterlijk van hout. Ga je de badkamer verbouwen en wil je de houtlook verwerken in je badkamer? Doe dan hier inspiratie op.
Houtlook badkamer

Vind de specialist voor je witte badkamer

Henk Troost Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Rob't Hart Aannemers
Berendsen Dienstverlening
De Klussnier
Opbouwinéénweek.nl
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal