Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Witte badkamer voorbeelden

Witte badkamer voorbeelden

Badkamer offertes vergelijken
Gratis & vrijblijvend

Ga je jouw badkamer verbouwen en ben je op zoek naar de juiste stijl? Een witte badkamer is altijd een goede keuze. Wit is stijlvol en een goede basis voor andere kleuren of materialen. Combineer wit bijvoorbeeld met grijs of met zwart. Of ga voor een compleet witte badkamer en creëer diepte door verschillende texturen en materialen te gebruiken.

Inspiratie voor witte badkamer

Bekijk de voorbeelden hieronder en doe meer inspiratie op voor jouw eigen witte badkamer. Heb je genoeg ideeën opgedaan of wil je nog meer advies ontvangen? Vraag dan gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met regionale experts. Beslis zelf met welke specialist je in zee gaat en bespaar.

Kleuren combineren met witte badkamer

Met een witte badkamer kan je veel verschillende stijlen creëren. Denk hierbij aan een moderne badkamer of juist een landelijke badkamer. Vooral in kleine ruimtes is wit een ideale kleur; de ruimte lijkt er namelijk veel groter door. Wil je wit combineren met een andere kleur?

Grijs en wit Grijs en wit

Een badkamer renoveren brengt de nodige keuzes met zich mee. Welke stijl wil je creëren en welke kleuren ga je gebruiken? Een badkamer met grijze en witte tinten is erg populair en veelzijdig. Ontdek hieronder enkele ideeën door verschillende grijs-witte badkamer voorbeelden te bekijken. Staat jouw idee er niet tussen? Geen probleem; de badkamer specialisten in ons netwerk bespreken graag alle mogelijkheden voor jouw badkamer. Ideeën grijs-witte badkamer Een badkamer verbouwen geeft je de mogelijkheid om deze ruimte geheel naar eigen smaak in te richten. Met grijze en witte tinten in je badkamer kan je veel kanten op qua uitstraling. En wist je dat zowel grijs als wit uitstekend te combineren is met hout?

Grijs-witte badkamer
Zwart en wit Zwart en wit

Zwart was lange tijd nauwelijks terug te vinden in een badkamer. Badkamers waren altijd licht en wit. Tegenwoordig stijgen zwarte en donkere tinten in populariteit. Vooral in combinatie met contrasterende kleuren, zoals wit. Door zwarte wanden met wit sanitair en witte badkamermeubels te combineren, springt het wit er echt uit. De combinatie van zwart en wit straalt elegantie uit, oogt luxe en chic. Ideeën zwart-witte badkamer Wil je inspiratie opdoen voor jouw badkamer renovatie? Een zwart-witte badkamer biedt veel mogelijkheden. Bekijk hieronder enkele voorbeelden om ideeën te ontdekken. Springt er een voorbeeld tussenuit? Laat je dan adviseren door een expert over de mogelijkheden in jouw badkamer. Vraag gratis offertes aan en vind de beste specialist voor jouw zwart-witte badkamer.

Zwart-witte badkamer

Materialen combineren met witte badkamer

Je kan een witte badkamer niet alleen met andere kleuren combineren, maar ook verschillende texturen. Wit gaat goed samen met hout of houtlook, maar ook betonstuc of betonlook zijn te mixen met wittinten.

Vind de specialist voor je witte badkamer

Henk Troost Aannemersbedrijf
Bouwbedrijf Gooise Meren
Badinstallaties Betucom
Rob't Hart Aannemers
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal