• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Houtlook badkamer voorbeelden

  Houtlook badkamer voorbeelden

  Badkamer offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Hout in de badkamer gebruiken, klinkt niet echt als een geweldig idee. Maar hout is juist een uitstekend materiaal om in deze vochtige ruimte te gebruiken. Natuurlijk is niet elk hout even geschikt, maar de juiste houtsoort zorgt voor een speciale uitstraling. Of ga voor een houtlook badkamer en gebruik materialen met het uiterlijk van hout. Ga je de badkamer verbouwen en wil je de houtlook verwerken in je badkamer? Doe dan hier inspiratie op.

  badkamer marmer en hout

  Wat is een houtlook badkamer?

  In een houtlook badkamer zijn houten of houtlook aspecten verwerkt. Hout is op vele manieren te verwerken in deze ruimte. Plaats een houten vloer of houtlook vloer. Of maak enkel gebruik van enkele houten details, zoals een houten tafel of houtlook badkamermeubel. Wil je echt een luxe effect creëren? Bekleed dan zowel je vloer als wand met houtlook tegels.

  Vergelijk houtlook badkamer prijzen

  Wat kost een houtlook badkamer?

  De prijs van een houtlook badkamer is lastig te bepalen. De kosten zijn afhankelijk van veel factoren, waaronder de grootte van de renovatie. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het sanitair, de vloer- en wandbekleding en de afwerking. Natuurlijk speelt ook een rol of je echt hout in de badkamer laat plaatsen of een houtlook variant kiest.

  Wil je toch een indicatie van de houtlook badkamer prijs? We hebben een schatting gemaakt van de algemene badkamer prijzen exclusief montage. Voor de exacte prijs van jouw houtlook badkamer inclusief plaatsing vraag je gratis offertes aan via Slimster.

  badkamer hout

  Echt hout in de badkamer

  Je moet natuurlijk wel rekening houden met de vochtige omgeving als je echt hout gaat gebruiken. Teakhout en merbau zijn goede opties, maar wel erg prijzig. Bamboe kan goed tegen vochtige omgevingen. Ander hout is ook bruikbaar, maar zorg dan dat dit goed behandeld is en je een goede ventilatie hebt in je badkamer.

  Hout staat prachtig, maar vergt de nodige onderhoud. Er zijn tegenwoordig ook veel materialen in een houtlook te verkrijgen. Zo zijn er vochtbestendige laminaatvloeren of houtlook pvc vloeren. Houtlook tegels zijn ook erg populair. Zo geef je zelfs je douche een houtlook uitstraling.

  hout in landelijke badkamer

  Inspiratie voor badkamer van je dromen

  Ben je op zoek naar een warme sfeer in je badkamer? Dan is hout een ideaal materiaal om te gebruiken. Hout is sfeervol en ongelofelijk veelzijdig. Je kan een groot aantal stijlen creëren door hout met andere materialen te combineren:

  Creëer ruimte om te ontspannen

  Ook ontspannen genieten in je gloednieuwe badkamer? Een badkamer renoveren is een hele klus en hiervoor wil je natuurlijk goede, ervaren vakmannen in de arm nemen. Om je badkamer om te toveren tot een relaxte ruimte met een houten uitstraling, vraag je gratis badkamer-offertes aan bij Slimster. Zo ontdek je de kosten van een houtlook badkamer, maar ontvang je ook gericht advies over je badkamer. Je komt in contact met regionale specialisten en beslist vervolgens zelf met welke expert je in zee gaat.

  Eenvoudig de juiste badkamer-specialist vinden

  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Berendsen Dienstverlening
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal