Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Keuken vloer

Keukenvloer inspiratie

Vind beste deal
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Zoek je een nieuwe keukenvloer en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn? De keuken is een centrale plek in huis en je wilt natuurlijk dat de vloer mooi is én bestand tegen alle drukte.

Inspiratie opdoen?

Keukenvloer voor al jouw wensen

In een keuken wordt gekookt, gegeten en gedronken. Dit betekent dat de vloer regelmatig een schoonmaakbeurt verdient. Je wilt natuurlijk een keukenvloer die je eenvoudig kan schoonmaken. De meeste vloeren zijn te reinigen, al is de ene vloer makkelijker in onderhoud dan de ander.

Het is ook belangrijk dat een keukenvloer tegen een stootje kan en niet snel slijt. De keuken is namelijk een veelbezochte en veelgebruikte plek in huis.

Ervaren vakman vinden

3 meest gekozen opties

Keramische vloertegels en een pvc vloer zijn eenvoudig in het onderhoud, waardoor ze ideaal zijn als keukenvloer. Ook een laminaat vloer is relatief eenvoudig in het onderhoud. Natuursteen tegels vergen iets meer onderhoud, maar gaan ook een levenlang mee. Vooral marmertegels zijn geliefd op de keukenvloer.

Natuurlijk zijn er er nog veel andere materialen mogelijk. Heeft jouw keuken een industrieel en modern karakter? Ga dan voor een gietvloer of betonvloer. En gaat jouw voorkeur uit naar een houten vloer? Ook dat behoort zeker tot de mogelijkheden.

Vloer voor open keuken

Heb je een open keuken die grenst aan je woon- en eetkamer? Dan kan je er uiteraard voor kiezen om de vloer door te trekken op de hele verdieping. Zo betrek je de keuken bij de rest van de woning.

Wil je juist de keuken afscheiden van de rest? Dan kan je ook in een open keuken kiezen voor aparte vloerbekleding in de keuken.

open keuken vloer
keukenvloer laten leggen
vloer keuken

Diverse stijlen

  • Industrieel
  • Landelijk
  • Klassiek
  • Minimalistisch
  • Modern

Nieuwe keuken vloer laten leggen door vakman

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je nieuwe keukenvloer? Of je nu gaat voor een strakke, moderne vloer of een klassieke vloer: de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je adviseren door een ervaren vakman en vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij Slimster.

121 vloeren-specialisten vergelijken

Vloerenfabriek.nl
Het Vloeren Magazijn
Kossen Woninginrichting
Vloeren Galerie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal