Javascript is disabled, features may not work
Wat kost marmerlook schilderen?
Vergelijk beste schilder deals
 • Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 60 Gemiddelde kosten € 95 Maximale kosten € 130
Indicatieprijs marmerverf per uur.

Wat kost marmerlook schilderen?

Wil je jouw muren of plafonds op een decoratieve manier laten schilderen? Marmerlook is één van de manieren om jouw woning een unieke uitstraling te geven. Doe meer inspiratie op over de marmerlook, bekijk voorbeelden en ontdek de kosten van marmerimitatie schilderen.

 • Warme uitstraling
 • Luxe, natuurlijk effect
 • Verschillende kleuren mogelijk
 • Gaat minder lang mee dan echt marmer
 • Minder sterk dan echt marmer
Werkzaamheden schilder
Prijs*
Offerte
Marmerlook schilderen € 60 per uur

* Vanaf-prijs marmerverf, incl. btw, materiaal en montage.

Wil je een unieke uitstraling op je muur, trap of andere plek in huis? Laat een oppervlak dan met marmerlook schilderen. Marmerverf creëert de uitstraling van marmer, maar is veel lager in prijs. Dit betekent niet dat marmerlook schilderen goedkoop is: het is een arbeidsintensieve klus om de marmerlook te creëren en dat zie je terug in de kosten.

Schilder inschakelen?
Gratis offertes
Meer inspiratie opdoen?
Schilderwerk voorbeelden

Ga je voor een marmerlook op je muren, dan kan een schilder decoratieve marmerverf aanbrengen. Voor het aanbrengen van de marmerlook verf is een speciale techniek vereist. Deze marmerverf techniek is niet eenvoudig en om die reden is het verstandig de marmerlook enkel door een ervaren schilder te laten aanbrengen.

Marmerverf of marmerstuc?

Je kan een marmer effect schilderen, maar deze ook met stucwerk bereiken. Stucwerk heeft een authentiekere uitstraling, maar dat zie je ook terug in de prijs. Wil je een betaalbare manier voor een marmerlook in je huis? Ga dan voor marmerverf en laat het aanbrengen door een vakschilder.

Toch meer geïnteresseerd in marmerstuc? Er zijn verschillende mogelijkheden om de marmerlook te creëren, zoals:

De marmerlook is ideaal om toe te passen in de badkamer; de ruimte krijgt er een zeer luxe uitstraling van. Het is een handige oplossing wanneer je wel de uitstraling van natuursteen wilt, maar geen echt natuursteen wilt gebruiken. Andere mogelijkheden zijn:

 • marmerverf op hout, zoals de lambrisering
 • marmerverf op de muur
 • marmereffect op de trap
 • marmereffect in de keuken

Op zoek naar andere uitstraling?

Wil je wel een unieke uitstraling, maar spreekt de marmerlook je niet echt aan? Dan is betonlook schilderwerk wellicht wat voor jou.

Voor een karakteristieke, unieke uitstraling laat je marmerverf aanbrengen door een ervaren schilder. Vraag gratis schilder offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Zo bepaal je zelf welke schilder de opdracht krijgt en betaal je nooit te veel. Je besparing kan oplopen tot wel 45%.

Direct 172 schilders vergelijken

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal