• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 138.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Klassieke traprenovatie

Klassieke traprenovatie

Ga naar

Wil je jouw trap opknappen en heb je een klassiek interieur? Ga dan ook voor een klassieke trap. Doe hier meer inspiratie op voor een klassieke trapbekleding en ontdek de kenmerken van deze trap.

Kenmerken klassieke trap

  • Tijdloos
  • Warme uitstraling
  • Trap met karakter
  • Hout of tapijt
trap klassiek

Materialen voor klassieke trappen

Wil je wel de uitstraling van hout, maar geen echt hout gebruiken voor je traprenovatie? Ga dan voor een houtlook trapbekleding.

Kosten klassieke trap renoveren

Wil je jouw trap renoveren in de klassieke stijl? De kosten van een klassieke trap kunnen variëren. Zo is een traprenovatie met houten overzettreden over het algemeen duurder dan een klassieke trap met tapijt.

Ben je benieuwd naar de exacte prijs van jouw nieuwe klassieke trap?

Trap klassiek renoveren
trapbekleding klassiek

Klassieke trap renoveren

Wil je een klassieke trap renoveren of een nieuwe trap een klassieke uitstraling geven? Je hebt verschillende mogelijkheden als je een klassieke stijl wilt geven aan je trap. Een klassieke eiken trap doet het natuurlijk altijd goed. Voeg hier bijvoorbeeld een mooie trapleuning of balustrade aan toe om in de juiste stijl te blijven. Een klassieke leuning of balustrade wordt gekenmerkt door ronde vormen met spijlen. Ook bij een klassieke trap met tapijt doen deze extra opties het goed.

Ervaren vakman voor klassieke trap renoveren

Ontvang vrijblijvend advies en vergelijk prijsopgaven van verschillende ervaren vakmannen. Vraag gratis traprenovatie offertes aan bij Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn en bij jouw wensen aansluiten. Je bepaalt zelf welke vakman de opdracht krijgt om je trap te renoveren. Zo bespaar je tot wel 45%.

179 traprenovatie-bedrijven vergelijken

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal