Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Klassieke traploper

Klassieke traploper

Traploper offerte
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Een klassieke traploper zorgt voor een warme sfeer in je hal of woonkamer. Een loper ziet er mooi uit, maar zorgt er ook voor dat traptreden minder snel slijten. Waar traplopers enige tijd als oubollig werden gezien, zijn ze nu weer helemaal terug. Een klassieke loper is één van de meest populaire stijlen.

Kenmerken klassieke loper

  • Veelal donkere kleuren
  • Perzische, Duitse of Britse patronen
  • Bijna altijd van wol
  • Kwalitatief goed materiaal

Inspiratie opdoen

Kosten traploper klassiek

Materiaal traploper
Prijs per trede*
Prijs voor trap met 13 treden*
Synthetische traploper € 50 € 650
Sisal traploper € 60 € 780
Wollen traploper € 70 € 900

*Vanaf-prijs traploper klassiek, incl. materiaal, btw en montage.

Ben je benieuwd naar de prijs van een authentieke, klassieke traploper? De prijs is afhankelijk van het materiaal, de afwerking en de montage. Klassieke lopers zijn vaak gemaakt van wol, maar je kan ook een sisal of synthetische traploper een klassieke look meegeven. Bekijk de prijzen van een klassieke traploper in verschillende materialen.

Beste traploper vakman vinden

Klassieke legmethode De meeste traplopers worden traditioneel op de trap ingenaaid, waarna traproeden de loper vastklemmen. De loper ligt los op de trap, waardoor de trap eenvoudig gereinigd kan worden.

Mogelijkheden klassieke traploper

Klassieke traplopers zijn meestal van wol gemaakt en hebben hierdoor een lange levensduur. De loper is veelal donker van kleur of voorzien van een Perzisch, Duits of Brits patroon. Klassieke traplopers staan vooral goed in oudere woningen met een klassieke, houten trap.

Vergelijk bedrijven en bespaar Iedere traploper-specialist hanteert zijn eigen uurtarief en om die reden kunnen de prijzen flink variëren. Door verschillende bedrijven te vergelijken, voorkom je dat je te veel moet betalen.

Eenvoudig beste traploper-vakman vinden

Op zoek naar een goedkope traploper specialist? Bij Slimster vind je eenvoudig en snel het geschikte bedrijf. Door vrijblijvende traploper offertes aan te vragen, kom je in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt de prijsopgaven met elkaar en kiest voor de specialist die het beste bij je past.

Vrijblijvende traploper-offertes aanvragen

Hawa Carpets
Het Vloeren Magazijn
Traploper Specialist
GP Decor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal