Traploper op rechte trap

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Heb je een rechte trap en wil je graag een traploper? Traplopers zijn erg populair bij deze rechte trappen en ze kunnen relatief eenvoudig worden aangebracht. Ontdek alle mogelijkheden voor een traploper op een rechte trap.

Rechte traploper

Rechte traploper

In frisse kleur
Traploper klassiek

Traploper klassiek

Wit op wit
Traploper in rood

Traploper in rood

Klassieke sfeer
Halve maantjes loper

Halve maantjes loper

Extra veiligheid

Traploper leggen op rechte trap

Een traploper kan op verschillende manieren worden gelegd op de trap. De legmethode is afhankelijk van jouw wensen en jouw trap. Heb je een rechte trap? Dan is het vaak voordeliger en sneller om een loper te leggen dan bij een gedraaide trap.

De meest gebruikte legmethode is de traditionele manier: de traploper ligt los op de trap en wordt afgewerkt met traproeden of -klemmen.

Traploper rechte trap: de mogelijkheden

Je hebt veel mogelijkheden als je een traploper op een rechte trap laat plaatsen. Al deze opties hebben invloed op de traploper kosten. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen:

Ook kan je kiezen uit vele stijlen en kleuren: zo creëer je altijd jouw gewenste uitstraling en past de traploper altijd in jouw interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van een klassieke traploper, moderne loper of landelijke traploper? Of ga je voor halve maantjes in plaats van een complete loper? Een andere optie is de dichte rechte trap bekleden met overzettreden of tapijt.

Meer inspiratie?

Meer inspiratie?

Ben je op zoek naar traploper inspiratie? Bekijk dan de traploper voorbeelden om wat ideeën op te doen.
Traploper voorbeelden

Traploper op rechte trap leggen door vakman

Traploper op rechte trap

Ben je op zoek naar een ervaren vakman om jouw nieuwe traploper te plaatsen op een rechte trap? Vraag dan gratis en vrijblijvend traploper-offertes aan bij Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Vergelijk de vakmannen op prijs-kwaliteitverhouding en beslis welke vakman met de traploper op jouw rechte trap aan de slag gaat.

102 traploper-specialisten vergelijken

Hawa Carpets
Traploper Specialist
Ariën Gehrels
Trap & Vloer renovaties
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis traploper offertes?
Geheel vrijblijvend
Traploper op rechte trap