• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Rode traploper

  Rode traploper

  Traploper offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Rood is een populaire kleur voor traplopers: deze kleur heeft een sterk symbolische waarde. Een rode traploper kan warmte uitstralen, maar ook voor luxe, geluk en liefde staan. Er zijn verschillende roodtinten, waardoor je altijd een passende loper voor je interieur vindt.

  Rode traploper kopen

  Wil je een rode traploper kopen? Je hebt de keuze uit verschillende materialen:

  Al deze materialen hebben een eigen prijs per trede. Afhankelijk van jouw wensen en budget kan je dus een geschikt materiaal vinden voor je rode traploper.

  Meer over kosten?

  Traproeden

  Wil je jouw rode traploper decoratief afwerken en goed vast leggen op de trap? Laat dan traproeden of trapklemmen plaatsen. Roeden van goud, zwart of chroom doen het altijd goed op een rode traploper.

  Rode traploper afwerken

  Wil je jouw rode loper netjes afwerken en rafelen aan de zijkant voorkomen? Laat de loper dan banderen of festonneren voordat deze op de trap wordt gelegd.

  Traploper rood: de mogelijkheden

  Je hebt veel opties wat betreft een rode traploper. Welke uitstraling je creëert met de traploper hangt af van de gebruikte roodtint. Met een donkerrode traploper straal je warmte uit, terwijl een felrode loper juist weer luxueus oogt. Rood straalt warmte uit en kan je combineren met veel andere tinten, zoals wit of zwart.

  Laat rode traploper leggen door vakman

  Ga je voor een rode loper op de trap? Laat deze dan leggen door een ervaren en vakkundig bedrijf. Vraag gratis traploper-offertes aan via Slimster en kom in contact met maximaal 4 geschikte bedrijven. Vergelijk de bedrijven en kies wie de opdracht krijgt.

  102 traploper-experts vergelijken

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal