• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Witte traploper

  Witte traploper

  Traploper offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Een witte traploper is ideaal in minimalistische en moderne interieurs. Wit is een mooie achtergrondkleur, maar kan ook goed als hoofdkleur in traplopers worden gebruikt.

  Witte traploper kopen

  Wil je een witte traploper kopen? Je hebt de keuze uit verschillende traploper materialen:

  Al deze materialen hebben een eigen prijs per trede. Afhankelijk van jouw wensen en budget kan je jouw geschikte materiaal vinden.

  Meer over prijzen?

  Traproeden

  Traproeden of trapklemmen hebben 2 functies: ze zijn decoratief én zorgen dat de traploper netjes blijft liggen. Zwarte, gouden of chroom traproeden passen perfect bij een witte loper.

  Witte loper afwerken

  Een loper kan je op verschillende manieren afwerken. Laat de witte traploper banderen of festonneren om te voorkomen dat de zijkanten van de loper gaan rafelen.

  Traploper wit: de mogelijkheden

  Je kan veel kanten op met een witte traploper. Een witte loper geeft je een luxueus gevoel en past perfect in strakke, moderne woningen. Door de vele wittinten vind je een geschikte traploper voor ieder interieur.

  Vlekken in witte traploper? Vooral sisal traplopers zijn lastig te reinigen, houd hier rekening mee als je een witte loper laat plaatsen.

  Genieten van je nieuwe witte traploper

  Vraag gratis en vrijblijvend traploper-offertes aan en laat je witte loper plaatsen door een ervaren, vakkundige specialist. Door het aanvragen van offertes kom je in contact met specialisten die aansluiten bij jouw wensen. Jij vergelijkt deze traploper-specialisten en kiest wie de beste deal heeft.

  102 traploper-experts vergelijken

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal