Maatwerk traploper
Vergelijk beste traploper deals
  • Gratis & vrijblijvend

Maatwerk traploper

Wanneer je een traploper wilt laten leggen, heb je de keuze uit veel mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een moderne of klassieke traploper laten plaatsen. Ook is het mogelijk om te gaan voor een traploper met een specifiek patroon of een aparte kleur, zoals blauw of groen.

Traploper ontwerpen

  • Materiaal kiezen
  • Kleur en/of patroon kiezen
  • Traproeden bepalen
  • Legmethode vaststellen

Warme traploper

Trap met sfeer

Loper op maat

Open trap loper

Unieke traploper

Opvallend blauw

Multikleur loper

Op maat gemaakt

Materiaal traploper
Prijs per trede*
Prijs voor trap met 13 treden*
Synthetische traploper € 50 € 650
Sisal traploper € 60 € 780
Wollen traploper € 70 € 900

*Vanaf-prijs maatwerk traploper, incl. materiaal, btw en montage.

Ben je benieuwd naar de prijzen van een maatwerk traploper? De prijs is afhankelijk van het materiaal, de afwerking en de montage. De mogelijkheden zijn eindeloos bij een traploper op maat, maar in de tabel vind je een indicatie van de prijzen.

Voordelige vakman vinden
Gratis offertes
lightbulb
Legmethode traploper op maat
Een traploper wordt meestal gelegd volgens de traditionele methode. De loper wordt ingenaaid op de trap, waarna traproeden zorgen dat de loper wordt vastgeklemd. De traploper ligt nog los op de trap, waardoor je de trap eenvoudig kunt reinigen.

Je kan kiezen uit sisal traplopers, wollen traplopers of synthetische traplopers. Deze materialen zijn in diverse kleuren en patronen te krijgen. Laat je de traploper op maat maken, dan bepaal je zelf uit welk materiaal de traploper wordt gemaakt.

Traproeden

Het perfecte materiaal kiezen voor een nieuwe traploper is lastig, maar ook de afwerking is van invloed op het eindresultaat. Een traploper wordt bijna altijd afgewerkt met traproeden. Deze roeden zijn beschikbaar in meerdere kleuren, soorten en materialen. Zo kies je altijd een afwerking die bij de traploper past.

Meer info
calculator
Vergelijk bedrijven en bespaar
Slim besparen? Vergelijk altijd meerdere bedrijven voordat je een keuze maakt. Prijzen kunnen flink variëren, aangezien iedere vakman zijn eigen uurtarief hanteert. Door te vergelijken, bespaar je eenvoudig op de kosten.

Op zoek naar een goedkope traploper-specialist? Vraag gratis traploper-offertes aan bij Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt ze op basis van prijs en kwaliteit en beslist zelf wie de opdracht krijgt.

Direct gratis traploper offertes vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal