• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Maatwerk traploper

  Maatwerk traploper

  Traploper offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wanneer je een traploper wilt laten leggen, heb je de keuze uit veel mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een moderne of klassieke traploper laten plaatsen. Ook is het mogelijk om te gaan voor een traploper met een specifiek patroon of een aparte kleur, zoals blauw of groen.

  Traploper ontwerpen

  • Materiaal kiezen
  • Kleur en/of patroon kiezen
  • Traproeden bepalen
  • Legmethode vaststellen

  Kosten maatwerk traploper

  Materiaal traploper
  Prijs per trede*
  Prijs voor trap met 13 treden*
  Synthetische traploper € 50 € 650
  Sisal traploper € 60 € 780
  Wollen traploper € 70 € 900

  *Vanaf-prijs maatwerk traploper, incl. materiaal, btw en montage.

  Ben je benieuwd naar de prijzen van een maatwerk traploper? De prijs is afhankelijk van het materiaal, de afwerking en de montage. De mogelijkheden zijn eindeloos bij een traploper op maat, maar in de tabel vind je een indicatie van de prijzen.

  Voordelige vakman vinden

  Legmethode traploper op maat Een traploper wordt meestal gelegd volgens de traditionele methode. De loper wordt ingenaaid op de trap, waarna traproeden zorgen dat de loper wordt vastgeklemd. De traploper ligt nog los op de trap, waardoor je de trap eenvoudig kunt reinigen.

  Mogelijkheden traploper op maat

  Je kan kiezen uit sisal traplopers, wollen traplopers of synthetische traplopers. Deze materialen zijn in diverse kleuren en patronen te krijgen. Laat je de traploper op maat maken, dan bepaal je zelf uit welk materiaal de traploper wordt gemaakt.

  Vergelijk bedrijven en bespaar Slim besparen? Vergelijk altijd meerdere bedrijven voordat je een keuze maakt. Prijzen kunnen flink variëren, aangezien iedere vakman zijn eigen uurtarief hanteert. Door te vergelijken, bespaar je eenvoudig op de kosten.

  Vind eenvoudig de beste deal

  Op zoek naar een goedkope traploper-specialist? Vraag gratis traploper-offertes aan bij Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt ze op basis van prijs en kwaliteit en beslist zelf wie de opdracht krijgt.

  Direct gratis traploper offertes vergelijken

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal