• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Traploper op open trap

  Traploper op open trap

  Traploper offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Wil je graag een traploper, maar heb je een open trap? Ook bij een open trap is het mogelijk om een traploper te plaatsen. Zo maak je de trap veilig, zorg je voor een mooie uitstraling terwijl de trap zelf ook nog zichtbaar blijft.

  Traploper op open trap leggen

  Laat je een traploper leggen op een open trap, dan gebeurt dit met een andere legmethode dan bij de gesloten trappen. Een open trap heeft geen stootborden en de loper wordt met trede op maat gemaakt en gelegd. Bij een traploper op een open trap kan je geen traproeden gebruiken, waardoor de loper moet worden verlijmd op de trap.

  Open trap met traploper: de mogelijkheden

  De traploper kosten worden bepaald door meerdere factoren, waaronder de vele mogelijkheden. Denk hierbij aan het materiaal:

  Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren en stijlen: je kan in feite altijd je gewenste uitstraling creëren en de trap laten aansluiten bij ieder interieur.

  Wil je de traptredes niet helemaal rondom van bekleding voorzien? Je kan op een open trap ook halve maantjes laten plaatsen. Deze halve maan traploper zorgt voor veiligheid op de gladde traptreden en heeft ook een mooie uitstraling. Of laat de hele open trap bekleden met nieuwe overzettreden of tapijt.

  Open trap traploper laten leggen door vakman

  Ben je op zoek naar een ervaren vakman die jouw open trap kan voorzien van een mooie traploper? Vraag dan gratis traploper-offertes aan via Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn en bij jouw wensen aansluiten. Jij vergelijkt deze vakmannen en beslist wie jouw traploper gaat leggen.

  102 traploper-bedrijven vergelijken

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal