Traploper op open trap

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Wil je graag een traploper, maar heb je een open trap? Ook bij een open trap is het mogelijk om een traploper te plaatsen. Zo maak je de trap veilig, zorg je voor een mooie uitstraling terwijl de trap zelf ook nog zichtbaar blijft.

Klassieke traploper

Klassieke traploper

Contrast creëren
Synthetische traploper

Synthetische traploper

Met zwarte bies
Halve maantjes loper

Halve maantjes loper

Op open trap

Traploper op open trap leggen

Laat je een traploper leggen op een open trap, dan gebeurt dit met een andere legmethode dan bij de gesloten trappen. Er zijn geen stootborden en de loper wordt met trede op maat gemaakt en gelegd. Je kunt geen traproeden gebruiken, waardoor de loper moet worden verlijmd op de trap.

Open trap met traploper: de mogelijkheden

De traploper kosten worden bepaald door meerdere factoren, waaronder de vele mogelijkheden. Denk hierbij aan het materiaal:

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende kleuren en stijlen: je kan in feite altijd je gewenste uitstraling creëren en de trap laten aansluiten bij ieder interieur.

Wil je de traptredes niet helemaal rondom van bekleding voorzien? Je kan op een open trap ook halve maantjes laten plaatsen. Deze halve maan traploper zorgt voor veiligheid op de gladde traptreden en heeft ook een mooie uitstraling. Of laat de hele open trap bekleden met nieuwe overzettreden of tapijt.

Inspiratie opdoen

Inspiratie opdoen

Ben je op zoek naar traploper inspiratie? Bekijk dan de traploper voorbeelden om wat ideeën op te doen.
Traploper voorbeelden

Open trap traploper laten leggen door vakman

Traploper op open trap

Ben je op zoek naar een ervaren vakman die jouw open trap kan voorzien van een mooie traploper? Vraag dan gratis traploper-offertes aan via Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn en bij jouw wensen aansluiten. Jij vergelijkt deze vakmannen en beslist wie jouw traploper gaat leggen.

102 traploper-bedrijven vergelijken

Hawa Carpets
Traploper Specialist
Ariën Gehrels
Trap & Vloer renovaties
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis traploper offertes?
Geheel vrijblijvend
Traploper op open trap