• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Jaren 30 traploper

  Jaren 30 traploper

  Traploper offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  De jaren dertig stijl is terug van weggeweest en vooral bij woning inrichtingen is deze stijl erg populair. Pas je de jaren dertig stijl toe bij trappen en traplopers? De stijl wordt dan gekenmerkt door eenvoud en details. Ontdek meer inspiratie en voorbeelden voor je jaren dertig traploper.

  Kenmerken traploper jaren 30

  • Combinatie van eenvoud en details
  • Veelal traploper op witte trappen
  • Verschillende kleuren mogelijk

  Inspiratie opdoen

  Kosten jaren 30 traploper

  Materiaal traploper
  Prijs per trede*
  Prijs voor trap met 13 treden*
  Synthetische traploper € 50 € 650
  Sisal traploper € 60 € 780
  Wollen traploper € 70 € 900

  * Vanaf prijs jaren 30 traploper, incl. materiaal, btw en montage.

  De prijs van een jaren dertig traploper is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze, de afmeting van de loper en de afwerking. Ook de montage van de loper is van invloed op de prijs. Benieuwd naar de prijzen? Bekijk een indicatie van de jaren 30 traploper prijzen.

  Vind goedkope traploper vakman
  Eenvoud en details De combinatie van eenvoud en details is nadrukkelijk aanwezig in een jaren 30 interieur. De woning is eenvoudig ingericht, terwijl details het verschil maken. Denk aan een witte trap met veel details op de leuningen en een simpele traploper.

  Mogelijkheden jaren 30 traploper

  Een traploper is op zichzelf al typerend voor de jaren dertig van de vorige eeuw. Qua kleuren zit je altijd goed met eenvoudige tinten, zoals:

  Maar ook met mosterdgeel of een donkerrode traploper, twee populaire kleuren uit die tijd, kan je niets fout doen. Een wollen traploper past het beste bij dit decennium, maar andere materialen zijn uiteraard ook mogelijk.

  Soort traproeden

  Je hebt de keuze uit verschillende traproeden die de loper op hun plekken.

  Meer informatie?
  Besparen door te vergelijken Iedere traploper vakman hanteert zijn eigen uurtarief. Om deze reden is het verstandig meerdere bedrijven te vergelijken, voordat je met een bedrijf in zee gaat. Zo kan je eenvoudig op de kosten besparen.

  Vind de beste traploper-specialist

  Ben je op zoek naar een traploper in de jaren dertig stijl? Laat de traploper plaatsen door een expert en geniet snel van je vernieuwde trap. Vraag gratis traploper offertes aan en vergelijk regionale bedrijven. Je beslist zelf welke vakman de opdracht krijgt.

  Direct gratis traploper offertes vergelijken

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal