• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 104.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Jaren 30 traploper

De jaren dertig stijl is terug van weggeweest en vooral bij woning inrichtingen is deze stijl erg populair. Pas je de jaren dertig stijl toe bij trappen en traplopers? De stijl wordt dan gekenmerkt door eenvoud en details. Ontdek meer inspiratie en voorbeelden voor je jaren dertig traploper.

Kenmerken traploper jaren 30

  • Combinatie van eenvoud en details
  • Veelal traploper op witte trappen
  • Verschillende kleuren mogelijk
Eenvoud en details De combinatie van eenvoud en details is nadrukkelijk aanwezig in een jaren 30 inrichting. Het grote geheel van de woning is eenvoudig, terwijl details het verschil maken. Denk hier aan een witte trap met veel details op de leuningen en een simpele traploper.

Mogelijkheden jaren 30 traploper

Een traploper is op zichzelf al typerend voor de jaren dertig van de vorige eeuw. Qua kleuren zit je altijd goed met eenvoudige tinten, zoals grijs en zwart. Maar ook met mosterdgeel of donkerrood, twee populaire kleuren uit die tijd, kan je niets fout doen. Een wollen traploper past het beste bij dit decennium, maar andere materialen zijn uiteraard ook mogelijk.

Kosten jaren 30 traploper

De prijs van een jaren dertig traploper is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze, de afmeting van de loper en de afwerking. Ook de montage van de loper is van invloed op de prijs. Benieuwd naar de prijzen? In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de jaren 30 traploper prijzen.

Materiaal traploper
Prijs per trede*
Prijs voor trap met 13 treden*
Synthetische traploper € 50 € 650
Sisal traploper € 60 € 780
Wollen traploper € 70 € 900

* Vanaf prijs jaren 30 traploper, incl. materiaal, btw en montage.

Vind goedkope traploper vakman

Soort traproeden

Je hebt de keuze uit verschillende traproeden die de loper op hun plekken. Ontdek meer informatie over traproeden.

Besparen door te vergelijken Iedere traploper vakman hanteert zijn eigen uurtarief. Om deze reden is het verstandig meerdere bedrijven te vergelijken, voordat je met een bedrijf in zee gaat. Zo kan je eenvoudig op de kosten besparen.

Vind de beste traploper-specialist

Ben je op zoek naar een traploper in de jaren dertig stijl? Laat de traploper plaatsen door een expert en geniet snel van je vernieuwde trap. Vraag gratis traploper-offertes aan en vergelijk regionale bedrijven. Je beslist zelf welke vakman de opdracht krijgt en bespaart zo tot wel 45%.

Direct gratis traploper-offertes vergelijken

Hawa Carpets
Het Vloeren Magazijn
GP Decor
Ariën Gehrels
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal