Sisal traploper kosten

Pascal van de Beek
Content Specialist
3 minuten
Minimale kosten € 60
Gemiddelde kosten € 80
Maximale kosten € 100
Prijsindicatie sisal traploper per trede, incl. montage.

Sisal is één van de meest gebruikte materialen bij traplopers. Deze natuurlijke vezel is afkomstig uit Mexico en is voornamelijk te vinden in geweven tapijten en trapbekleding. Er zijn verschillende soorten sisal traplopers, met ieder hun eigen weeftechniek.

Kenmerken sisal traploper

  • Natuurlijk product
  • Diverse kleuren en stijlen
  • Stijlvolle uitstraling
  • Diverse weeftechnieken
  • Geluiddempend materiaal

Wat kost een sisal traploper?

Materiaal Prijs per trede* Prijs voor trap met 13 treden*
Sisal € 60 € 780

* Vanaf-prijs sisal traploper, incl. materiaal, btw en montage.

Wat kost een sisal traploper? De sisal traploper prijs is afhankelijk van het materiaal, de afwerking en de montage. Sisal lopers zijn doorgaans duurder dan synthetische lopers, maar wel goedkoper dan een wollen loper. Natuurlijk zijn sisal traplopers beschikbaar in verschillende prijsklassen en bepaal je zelf hoeveel geld je eraan uitgeeft. Benieuwd naar de sisal traploper prijzen? Bekijk een schatting van de kosten per traptrede en de prijs van een sisal loper op een gemiddelde trap van 13 treden. Liever de exacte prijs weten?

Vergelijk sisal traploper prijzen
Gratis offertes

Inspiratie voor sisal traplopers

traploper sisal
Andere traplopers bekijken?
Traploper voorbeelden

Prijsopbouw sisal traploper

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Mogelijkheden met sisal traploper

Sisal is een populair materiaal voor traplopers. Welke kosten brengt het materiaal met zich mee en welke mogelijkheden heb je met een sisal loper?

Traproeden

De traproeden van een traploper zijn van invloed op de prijs. Een sisal traploper wordt namelijk vastgelegd met roeden of trapklemmen, om te voorkomen dat de loper verschuift.

Ondertapijt nodig?

Een ondertapijt verlengt de levensduur van de traploper en zorgt daarnaast ook voor extra loopcomfort op de traptreden. Dit is dus een ideale combinatie met een sisal traploper.

Sisal traploper afwerken

Ga je voor een traploper met een standaard maat of wil je een maatwerk traploper? Om te voorkomen dat lopers gaan afrafelen worden ze netjes afgewerkt. Dit heet ook wel festonneren of banderen en zorgt voor een nette, strakke afwerking van de traploper. Je kunt verschillende afwerkingen kiezen, zoals een smalle of juist brede band. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen om mee te banderen.

Lastig vlekken verwijderen uit sisal
Sisal is eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger, maar vlekken zijn wel lastig te verwijderen uit dit materiaal.
traploper sisal

Sisal traploper leggen door ervaren vakman

Je kan een traploper op verschillende manieren leggen, maar we raden je altijd aan om een specialist in te schakelen. Zo weet je zeker dat de montage netjes en correct gebeurt. Bij de traditionele legmethode wordt de traploper ingenaaid, waarna traproeden de loper op hun plek houden. Omdat de loper nog los op de trap ligt, is het ook eenvoudiger om de trap te onderhouden.

Bespaar op voorrijkosten
Bij Slimster kom je enkel in contact met vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

Beste deal vinden voor nieuwe traploper van sisal

Sisal traploper

Op zoek naar een sisal traploper voor in jouw woning? Vraag gratis traploper offertes aan en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en bepaalt zelf met welke vakman je in zee gaat.

Vergelijk 29 traploper specialisten

Hawa Carpets
Traploper Specialist
Ariën Gehrels
Trap & Vloer renovaties
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis traploper offertes?
Geheel vrijblijvend
Sisal traploper kosten