• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Sisal traploper

  Sisal traploper kosten

  Traploper offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 60,- Maximale kosten € 100,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 80,-
  Prijsindicatie sisal traploper per trede, incl. montage.

  Sisal is één van de meest gebruikte materialen bij traplopers. Deze natuurlijke vezel is afkomstig uit Mexico en is voornamelijk te vinden in geweven tapijten en trapbekleding. Er zijn verschillende soorten sisal traplopers, met ieder hun eigen weeftechniek.

  Kenmerken sisal traploper

  • Natuurlijk product
  • Diverse kleuren en stijlen
  • Stijlvolle uitstraling
  • Diverse weeftechnieken
  • Geluiddempend materiaal

  Wat kost een sisal traploper?

  Materiaal
  Prijs per trede*
  Prijs voor trap met 13 treden*
  Sisal € 60 € 780

  * Vanaf-prijs sisal traploper, incl. materiaal, btw en montage.

  Wat kost een sisal traploper? De sisal traploper prijs is afhankelijk van het materiaal, de afwerking en de montage. Sisal lopers zijn doorgaans duurder dan synthetische lopers, maar wel goedkoper dan een wollen loper. Natuurlijk zijn sisal traplopers beschikbaar in verschillende prijsklassen en bepaal je zelf hoeveel geld je eraan uitgeeft. Benieuwd naar de sisal traploper prijzen? Bekijk een schatting van de kosten per traptrede en de prijs van een sisal loper op een gemiddelde trap van 13 treden. Liever de exacte prijs weten?

  Vergelijk sisal traploper prijzen

  Inspiratie voor sisal traplopers

  Andere traplopers bekijken?

  Prijsopbouw sisal traploper

  Mogelijkheden met sisal traploper

  Sisal is een populair materiaal voor traplopers. Welke kosten brengt het materiaal met zich mee en welke mogelijkheden heb je met een sisal loper?

  Traproeden

  De traproeden van een traploper zijn van invloed op de prijs. Een sisal traploper wordt namelijk vastgelegd met roeden of trapklemmen, om te voorkomen dat de loper verschuift.

  Ondertapijt nodig?

  Een ondertapijt verlengt de levensduur van de traploper en zorgt daarnaast ook voor extra loopcomfort op de traptreden. Dit is dus een ideale combinatie met een sisal traploper.

  Sisal traploper afwerken

  Ga je voor een traploper met een standaard maat of wil je een maatwerk traploper? Om te voorkomen dat lopers gaan afrafelen worden ze netjes afgewerkt. Dit heet ook wel festonneren of banderen en zorgt voor een nette, strakke afwerking van de traploper. Je kunt verschillende afwerkingen kiezen, zoals een smalle of juist brede band. Ook heb je de keuze uit verschillende materialen om mee te banderen.

  Lastig vlekken verwijderen uit sisal Sisal is eenvoudig schoon te maken met een stofzuiger, maar vlekken zijn wel lastig te verwijderen uit dit materiaal.
  traploper sisal

  Sisal traploper leggen door ervaren vakman

  Je kan een traploper op verschillende manieren leggen, maar we raden je altijd aan om een specialist in te schakelen. Zo weet je zeker dat de montage netjes en correct gebeurt. Bij de traditionele legmethode wordt de traploper ingenaaid, waarna traproeden de loper op hun plek houden. Omdat de loper nog los op de trap ligt, is het ook eenvoudiger om de trap te onderhouden.

  Bespaar op voorrijkosten Bij Slimster kom je enkel in contact met vakmannen die in jouw regio werkzaam zijn. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

  Beste deal vinden voor nieuwe traploper van sisal

  Op zoek naar een sisal traploper voor in jouw woning? Vraag gratis traploper offertes aan en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en bepaalt zelf met welke vakman je in zee gaat.

  Vergelijk 102 traploper specialisten

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal