• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Traproeden plaatsen

Het perfecte materiaal kiezen voor een nieuwe traploper is lastig, maar ook de afwerking is van invlod op de uiteindelijke look. Een traploper wordt bijna altijd afgewerkt met traproeden. Deze roeden zijn beschikbaar in meerdere kleuren, soorten en materialen. Zo kies je altijd een afwerking die bij de traploper past.

Soorten traproeden

Traproeden zijn beschikbaar in verschillende diktes. De meest voorkomende diktes zijn 9mm, 11mm en 16mm. De dikte van traproeden is niet functioneel, maar puur decoratief. Qua materiaal en kleur heb je ook een keuze: ga je voor goud, chroom, messing, brons of zwart? Ook kan je nog gaan voor mat of glanzend.

Bevestiging van traproeden

De traproeden zijn te bevestigen met behulp van klapogen of knologen. Ook deze steunen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten. Je hebt bij deze ogen de keuze uit verschillende designs: simpel, strak, klassiek of met een speciale vorm.

Trapklemmen

Trapklemmen hebben dezelfde functoie als traproeden, maar zijn minder opvallend. Klemmen passen goed bij jaren dertig traplopers, want ze hebben over het algemeen een traditionele vorm. Hierdoor zijn ze minder geschikt voor de moderne trappen en traplopers.

Traproeden voor ieder design

Traplopers zijn beschikbaar in verschillende designs en stijlen. Dit is ook het geval bij traproeden. Wanneer je een klassieke traploper plaatst, ga je ook voor traditionele traproeden. Maar ga je voor een moderne en strakke look? Dan pas je ook de traproeden aan op deze stijl.

Vind de beste deal

Ben je op zoek naar een traploper met traproeden? Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale bedrijven. Zo vind je eenvoudig en snel de beste deal.