Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Landelijke traploper

Landelijke traploper

Traploper offerte
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Heb je een interieur met een landelijke uitstraling en wil je dat jouw trap aansluit bij de rest van je woning? Ga dan voor een traploper met een landelijke look: romantische sferen met het gebruik van grijs- en bruintinten.

Kenmerken landelijke traploper

  • In combinatie met (witte) houten trappen
  • Vooral gebruik van grijs en bruintinten
  • Romantische uitstraling
  • Natuurlijke materialen

Inspiratie opdoen

Kosten landelijke traploper

Materiaal traploper
Prijs per trede*
Prijs voor trap met 13 treden*
Synthetische traploper € 50 € 650
Sisal traploper € 60 € 780
Wollen traploper € 70 € 900

*Vanaf-prijs traploper landelijk, incl. materiaal, btw en montage.

Wat kost een landelijke traploper precies? De kosten van een loper worden bepaald door diverse factoren, zoals het materiaal, de afwerking en de montage. Een landelijke loper is meestal gemaakt van wol of sisal, maar kan ook eventueel van synthetische materialen zijn. Bekijk een indicatie van de prijzen van een landelijke traploper.

Beste traploper-specialist vinden

Romantische uitstraling Een landelijke trap heeft vaak een romantisch effect door het gebruik van natuurlijke materialen als sisal en wol in combinatie met lichte, neutrale kleuren.

Mogelijkheden landelijke loper

Voor een mooi resultaat laat je de traploper aansluiten op de rest van je interieur. Of ga juist voor een contrasterend effect en plaats een landelijke trap in een modern interieur. Voor de landelijke uitstraling aan de trap maak je gebruik van neutrale kleuren en romantische details.

Besparen door vakmannen te vergelijken Slim besparen? Vergelijk dan meerdere bedrijven voordat je een keuze maakt. Iedere vakman hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor prijzen flink variëren. Door te vergelijken, voorkom je dat je te veel betaalt.

Eenvoudig regionale traploper-bedrijven vergelijken

Wil je een landelijke traploper laten plaatsen op je trap? Je kan eenvoudig en vrijblijvend traploper-offertes aanvragen bij Slimster. Zo kom je in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf wie de opdracht krijgt.

Direct gratis traploper offertes aanvragen

Hawa Carpets
Het Vloeren Magazijn
Traploper Specialist
GP Decor
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal