Grijze traploper

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Ben je op zoek naar een traploper voor op je trap? Deze traploper zorgt dat je minder snel uitglijdt op de trap en staat ook nog eens mooi. Een grijze traploper kan je in vele grijstinten plaatsen: zo sluit de loper altijd perfect aan bij de rest van je interieur.

Strakke loper

Strakke loper

Natuurlijk materiaal
Loper met band

Loper met band

Grijs met zwart
Klassieke loper

Klassieke loper

Grijze traploper kopen

Wil je een grijze loper kopen? Je kan kiezen uit verschillende materialen: wat dacht je van een wollen of synthetische traploper? Maar ook een grijze sisal traploper behoort tot de mogelijkheden. Al deze materialen hanteren verschillende prijzen per trede. Ongeacht het materiaal, grijze traplopers geven je een rustige en kalme uitstraling.

Meer info over prijzen?
Traploper kosten

Traproeden

Als decoratie kan je kiezen voor traproeden of trapklemmen. Deze traproeden zorgen ook dat de loper netjes op zijn plek blijft liggen.

Grijze loper afwerken

Hoe wil je de traploper laten afwerken? Je kan de grijze loper bijvoorbeeld laten festonneren of banderen om rafelen te voorkomen.

Traploper grijs: de mogelijkheden

Ben je nog niet zeker van een specifieke kleur, maar zoek je een traploper in een bepaalde stijl? Een grijze traploper kan gebruikt worden in diverse interieurs: van klassiek tot modern en van landelijk tot speels. Je kan veel kanten op dankzij de vele grijstinten. Een lichtgrijze loper straalt bijvoorbeeld heel wat anders uit dan een antraciet traploper.

Grijs en wit combineren

Een grijze traploper staat erg mooi op een (houten) witte trap. Een zwarte of witte bies aan de zijkant van de loper zorgt dan helemaal voor een prachtige uitstraling.

Andere kleuren en stijlen?

Andere kleuren en stijlen?

Ben je op zoek naar traploper inspiratie? Bekijk dan de traploper voorbeelden om wat ideeën op te doen.
Traploper voorbeelden

Nieuwe grijze loper op je trap?

Grijze traploper

Ga je voor een grijze traploper op je trap? Of je nu een effen traploper of grijze loper met design wilt: laat de traploper plaatsen door een ervaren vakman. Zo weet je zeker dat de traploper netjes wordt ingenaaid op de trap. Vraag gratis traploper-offertes aan via Slimster en vergelijk maximaal 4 geschikte specialisten voor jouw wensen. Kies zelf welke specialist de beste deal heeft voor jou.

102 traploper-experts vergelijken

Hawa Carpets
Traploper Specialist
Ariën Gehrels
Trap & Vloer renovaties
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis traploper offertes?
Geheel vrijblijvend
Grijze traploper