• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Groene traploper

  Groene traploper

  Traploper offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Een groene traploper komt niet vaak voor, maar kan zeker een unieke en stijlvolle uitstraling creëren. De diverse groentinten geven ieder een andere stijl mee aan de trap, waardoor een groene loper te leggen is in verschillende interieurs.

  Groene traploper kopen

  Wil je een groene traploper kopen en laten plaatsen? Deze traploper kan gemaakt worden van verschillende materialen:

  Ieder materiaal hanteert zijn eigen traploper prijzen. Afhankelijk van jouw budget en wensen kan je het geschikte materiaal vinden voor jouw groene traploper.

  Meer over kosten?

  Traproeden

  Wil je traproeden of trapklemmen laten plaatsen? Deze roeden hebben een decoratieve functie én zorgen dat de traploper op zijn plek blijft liggen.

  Groene loper afwerken

  Laat de groene traploper banderen of festonneren: zo voorkom je rafelen aan de zijkant en houd je jouw nieuwe traploper langer mooi.

  Traploper groen: de mogelijkheden

  Groen is een natuurlijke kleur en prima te combineren met andere natuurlijke materialen, zoals hout. Heb je een houten trap in een bruintint? Dan is een groene traploper ideaal. Groene traplopers hebben een unieke, levendige uitstraling maar staan ook rustig.

  Groene traploper laten plaatsen op trap

  Ga je voor een nieuwe groene traploper op je trap? Laat deze dan plaatsen door een ervaren en vakkundige specialist. Vraag gratis traploper-offertes aan via Slimster en kom in contact met specialisten die in jouw regio actief zijn en bij jouw wensen aansluiten. Jij vergelijkt de specialisten en beslist wie de traploper gaat leggen.

  Vergelijk 102 traploper specialisten

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal