• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Synthetische traploper kosten

  Synthetische traploper kosten

  Traploper offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 50,- Maximale kosten € 90,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 70,-
  Prijsindicatie synthetische traploper per trede, incl. montage.

  Ben je op zoek naar een voordelige traploper, die sterk is en makkelijk te onderhouden? Dan is een synthetische traploper een ideale optie. Extra voordeel: deze traploper is perfect voor mensen met allergiën.

  Kenmerken synthetische traploper

  • Ideaal voor mensen met allergiën
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Diverse kleuren en stijlen

  Wat kost een synthetische traploper?

  Materiaal
  Prijs per trede*
  Prijs voor trap met 13 treden*
  Synthetische traploper € 50 € 650

  * Vanaf-prijs synthetische traploper, incl. materiaal, btw en montage.

  Wat kost een synthetische traploper? De prijs van een traploper wordt bepaald door verschillende factoren, zoals het materiaal, de afwerking en de montage. Synthetische traplopers zijn doorgaans iets goedkoper dan traplopers van wol of sisal. Natuurlijk zijn synthetische traplopers ook te verkrijgen in diverse prijsklassen. Ben je benieuwd naar de synthetische traploper prijzen? Bekijk een schatting van de prijzen per traptrede en per gemiddelde trap van 13 treden.

  Goedkope traploper-specialist vinden

  Inspiratie voor synthetische traplopers

  Andere traplopers bekijken?
  Wat zijn synthetische stoffen? Synthetische stoffen worden kunstmatig gefabriceerd, in tegenstelling tot natuurproducten als sisal en wol. Synthetische traplopers zijn anti-allergeen en worden bijvoorbeeld gemaakt van polyamide, polyacryl, polyester of polypropyleen.

  Prijsopbouw synthetische traploper

  Mogelijkheden met synthetische loper

  Synthetische traplopers groeien in populariteit. Deze lopers zijn eenvoudig te onderhouden en ideaal voor mensen met allergiën. Welke kosten brengt dit materiaal precies met zich mee? Je hebt de volgende mogelijkheden met een synthetische traploper.

  • Traproeden
  • Ondertapijt
  • Afwerking

  Synthetisch materiaal

  Synthetische traplopers kan je in vele kleuren en stijlen laten plaatsen. Ga je voor hoogpolig of laagpolig tapijt? Je beslist zelf welke uitstraling je meegeeft aan de trap.

  Traproeden

  Een traploper wordt vastgeklemd met van traproeden of -klemmen. De loper wordt ingenaaid en de roeden worden bevestigd. Aangezien de loper los op de trap ligt, is de trap eenvoudig te onderhouden.

  Ondertapijt op trap

  Om lang te genieten van je nieuwe traploper, laat je ook een ondertapijt plaatsen. Zo verleng je de levensduur én vergroot je het loopcomfort van de traploper.

  Afwerking van traploper

  Om te voorkomen dat traplopers rafelen worden ze netjes afgewerkt. Dit heet ook wel banderen of festonneren. Bij banderen (het aanbrengen van een band aan de zijkanten) heb je de keuze uit verschillende materialen en mogelijkheden.

  Synthetische loper: eenvoudig reinigen Synthetische traplopers zijn simpel te onderhouden. Ze zijn makkelijk schoon te maken en ook vlekken kan je simpel uit dit materiaal verwijderen.
  synthetische traploper leggen

  Synthetische traploper leggen door ervaren vakman

  Er zijn verschillende legmethodes voor een traploper, maar de traditionele methode wordt het meest gebruikt. Hierbij wordt de traploper ingenaaid onder de traproeden. De traploper ligt los op de trap en behoudt hierdoor langer zijn kwaliteit. Deze manier van leggen is echter alleen goed uit te voeren door een vakman. Wil je verzekerd zijn van een goede en snelle plaatsing van je nieuwe traploper? Schakel dan de hulp in van een betrouwbare en ervaren specialist.

  Bespaar op voorrijkosten Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die in jouw regio werken. Zo houd je de voorrijkosten eenvoudig in de hand.

  Beste deal voor synthetische traplopers vinden

  Op zoek naar de beste deal voor je nieuwe synthetische traploper? Vraag gratis traploper-offertes aan via Slimster en kom in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Je vergelijkt de bedrijven op basis van prijs en kwaliteit, en beslist zelf welke specialist de opdracht krijgt.

  Direct 102 traploper specialisten vergelijken

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal