Wollen traploper kosten
Vergelijk beste traploper deals
  • Gratis & vrijblijvend
Minimale kosten € 70 Gemiddelde kosten € 90 Maximale kosten € 110
Prijsindicatie wollen traploper per trede, incl. leggen.

Wollen traploper kosten

Wil je graag een traploper met een warme uitstraling? Dan is een wollen traploper een goede optie. Bij een wollen traploper heb je de keuze uit verschillende kleuren en stijlen. Waarom je nog meer een wollen traploper moet leggen? De stof werkt geluiddempend en isolerend.

Kenmerken traploper wol

  • Voelt warm aan
  • Anti-statisch
  • Vuilwerende werking
Materiaal
Prijs per trede*
Prijs voor trap met 13 treden*
Wol € 70 € 900

* Vanaf-prijs wollen traploper, incl. materiaal, btw en montage.

De prijs van een traploper is afhankelijk van het materiaal, maar ook de afwerking en montage spelen een rol. Wol is doorgaans het meest prijzige materiaal bij traplopers, maar ook wollen lopers zijn in vele prijsklassen beschikbaar. Ben je benieuwd naar de wollen traploper prijzen? Bekijk een prijsindicatie per traptrede en per trap. Liever de exacte prijs weten?

Goedkope traploper-specialist vinden
Gratis traploper offertes
prijzen traploper wol
Andere traplopers bekijken?
Traploper voorbeelden
lightbulb
Uitstekende kwaliteit wol
De vakmannen in het Slimster-netwerk maken gebruik van scheerwol. Dankzij een keurmerk kan je zien dat het bedrijf wollen traplopers gebruikt volgens het 80/20 principe: de stof bestaat voor 80% uit wol en 20% uit synthetische stoffen.

Prijsopbouw wollen traploper

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Wol zorgt voor een warme uitstraling op de trap. Maar welke mogelijkheden heb je met een wollen loper?

  • Traproeden
  • Ondertapijt
  • Afwerking

Traproeden

Nadat je hebt gekozen voor wol, heb je ook de keuze uit traproeden. Deze traproeden zorgen ervoor dat de loper vastligt op de trap. Je kan in plaats van roeden ook voor trapklemmen gaan.

Goede basis onder traploper

Een goed ondertapijt zorgt voor de juiste basis onder de wollen traploper. Met een ondertapijt verleng je de levensduur en verhoog je het loopcomfort op de loper.

Afwerking traploper van wol

Om te voorkomen dat wollen traplopers rafelen worden ze netjes afgewerkt. Dit heet ook wel banderen of festonneren. Bij banderen (het aanbrengen van een band aan de zijkanten) heb je de keuze uit verschillende materialen en mogelijkheden.

wollen traploper kosten

De bedrijven in het Slimster netwerk maken vooral gebruik van de traditionele legmethode bij de plaatsing van een traploper. De loper wordt ingenaaid onder de traproeden, maar ligt los op de trap. Dit komt de kwaliteit van de traploper ten goede. Door de hulp van een vakman in te schakelen, weet je zeker dat de montage naar behoren gebeurt.

calculator
Bespaar op voorrijkosten
Bij Slimster kom je alleen in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de

Op zoek naar een traploper met een elegante en warme uitstraling? Ga dan voor een wollen traploper. Vraag gratis traploper offertes aan en vergelijk regionale bedrijven. Je beslist zelf met welke specialist je in zee gaat.

Direct 26 traploper specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal