• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Bruine traploper

  Bruine traploper

  Traploper offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Bruintinten zijn populair in interieurs, zo ook voor traplopers. Een bruine traploper straalt warmte en gezelligheid uit en is goed te combineren met andere kleuren. Ontdek meer over de mogelijkheden met een bruine traploper.

  Bruine traploper kopen

  Wil je jouw trap helemaal afmaken en een bruine traploper kopen en laten leggen? Je hebt de keuze uit verschillende materialen:

  Al deze materialen hanteren hun eigen prijzen en kenmerken. Afhankelijk van jouw wensen en budget kan je het beste materiaal voor jou bepalen.

  Meer over prijzen?

  Traproeden

  Het plaatsen van traproeden of trapklemmen heeft 2 redenen: roeden zijn decoratief én zorgen dat de bruine traploper op de trap blijft liggen.

  Afwerking bruine loper

  Laat de traploper festonneren of banderen en voorkom afrafeling van de zijkanten van de loper. Zo houd je jouwe nieuwe loper zo lang mogelijk netjes.

  Traploper bruin: de mogelijkheden

  Bruintinten zijn natuurlijke kleuren en ideaal om te combineren met natuurlijke materialen, zoals hout. Een bruine sisal traploper is altijd een goede keuze of plaats een bruine loper op een houten trap. Combineer materialen in verschillende bruintinten voor een mooi contrast, zoals een wollen traploper met een bruine leren bies.

  Laat bruine traploper plaatsen door vakman

  Wil je een bruine loper laten leggen? Laat dit dan doen door een ervaren en vakkundige specialist. Vraag gratis traploper-offertes aan bij Slimster en kom in contact met specialisten die actief zijn in jouw regio. Jij vergelijkt deze bedrijven en kiest de beste deal voor jouw nieuwe bruine loper.

  102 traploper-experts vergelijken

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal