• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Moderne traploper

  Moderne traploper

  Traploper offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Op zoek naar een traploper met een tijdloze uitstraling? Ga dan voor een moderne traploper. Deze traploper bestaat vaak uit een effen kleur of een subtiel patroon. Door deze simpele en strakke look geniet je lang van deze traploper.

  Kenmerken modern design

  • Doorgaans een effen kleur
  • Diverse kleuren en materialen mogelijk
  • Strak en minimalistisch
  • Tijdloze uitstraling
  Tijdloos karakter Moderne traplopers hebben een stijlvol en tijdloos karakter. Je kan natuurlijk ook een trendy design in de loper verwerken, maar een subtiele en minimalistische loper geeft de trap een moderne look die je niet snel zat bent.

  Mogelijkheden moderne traploper

  Moderne traplopers bestaan meestal uit één kleur of een subtiel patroon. Zwart of wit zijn bijvoorbeeld veelgebruikte kleuren, maar ook grijs en antraciet passen goed bij een modern interieur. Je kan zowel lopers van sisal, wol of synthetische stoffen gebruiken.

  Kosten moderne traploper

  De materiaalkeuze, afwerking en montage van de traploper zijn van invloed op de prijs. Wil je weten hoeveel een moderne traploper kost? In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de prijzen. Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis traploper-offertes aan via Slimster.

  Materiaal traploper
  Prijs per trede*
  Prijs voor trap met 13 treden*
  Synthetische traploper € 50 € 650
  Sisal traploper € 60 € 780
  Wollen traploper € 70 € 900

  *Vanaf-prijs moderne traploper, incl. materiaal, btw en montage.

  Goedkope specialist vinden
  Diverse vakmannen vergelijken en besparen Ieder bedrijf hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor prijzen flink kunnen variëren. Door slim te vergelijken, voorkom je dat je te veel betaalt.

  Direct gratis traploper-offertes aanvragen

  Op zoek naar een specialist voor een moderne traploper? Vraag gratis traploper-offertes aan en kom in contact met regionale bedrijven. Je beslist zelf met welk bedrijf je in zee gaat op basis van de prijs en kwaliteit. Door slim te vergelijken, bespaar je tot wel 45%.

  Eenvoudig beste traploper specialist vinden

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal