Moderne traploper

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Op zoek naar een traploper met een tijdloze uitstraling? Ga dan voor een moderne traploper. Deze traploper bestaat vaak uit een effen kleur of een subtiel patroon. Door deze simpele en strakke look geniet je lang van deze traploper.

Kenmerken modern design

  • Doorgaans een effen kleur
  • Diverse kleuren en materialen mogelijk
  • Strak en minimalistisch
  • Tijdloze uitstraling
Effen traploper

Effen traploper

Moderne look
Moderne loper

Moderne loper

Prachtig rood
Strakke loper

Strakke loper

Minimaal design
Tijdloze loper

Tijdloze loper

Strak & modern
Tijdloos karakter
Moderne traplopers hebben een stijlvol en tijdloos karakter. Je kan natuurlijk ook een trendy design in de loper verwerken, maar een subtiele en minimalistische loper geeft de trap een moderne look die je niet snel zat bent.

Mogelijkheden moderne traploper

Moderne traplopers bestaan meestal uit één kleur of een subtiel patroon. Zwart of wit zijn bijvoorbeeld veelgebruikte kleuren, maar ook grijs en antraciet passen goed bij een modern interieur. Je kan zowel lopers van sisal, wol of synthetische stoffen gebruiken.

Kosten moderne traploper

De materiaalkeuze, afwerking en montage van de traploper zijn van invloed op de prijs. Wil je weten hoeveel een moderne traploper kost? In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de prijzen. Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis traploper-offertes aan via Slimster.

Materiaal traploper Prijs per trede* Prijs voor trap met 13 treden*
Synthetische traploper € 50 € 650
Sisal traploper € 60 € 780
Wollen traploper € 70 € 900

*Vanaf-prijs moderne traploper, incl. materiaal, btw en montage.

Goedkope specialist vinden
Gratis offertes
Traproeden

Traproeden

Gratis offertes traploper aanvragen doe je eenvoudig via Slimster. Vul bovenstaand traploper offerte formulier in Wij zoeken de 4 beste bedrijven voor jouw opdracht (je ontvangt het overzicht per e-mail) Je ontvangt een traploper offerte van ieder bedrijf Vergelijk deze offertes Kies de beste deal Eenvoudig traploper offertes vergelijken Niemand wil te veel betalen voor een nieuwe traploper, maar je wilt wel een loper die aansluit bij jouw wensen. Slimster heeft een uitgebreid netwerk van traploper specialisten die ervaren en vakkundig zijn. Je vindt niet alleen traploper informatie op onze website, maar kunt ook vrijblijvend advies ontvangen van de specialisten uit jouw regio. Bij Slimster stuur je simpel een aanvraag in via het offerte formulier. Na jouw aanvraag gaan wij op zoek naar de beste bedrijven voor jou in ons netwerk van 29 traploper specialisten. We gaan op zoek naar 4 bedrijven die in jouw regio actief zijn en aansluiten bij jouw wensen. Je ziet direct aan welke bedrijven wij jouw opdracht hebben doorgestuurd.
Meer info
Diverse vakmannen vergelijken en besparen
Ieder bedrijf hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor prijzen flink kunnen variëren. Door slim te vergelijken, voorkom je dat je te veel betaalt.

Direct gratis traploper-offertes aanvragen

Moderne traploper

Op zoek naar een specialist voor een moderne traploper? Vraag gratis traploper-offertes aan en kom in contact met regionale bedrijven. Je beslist zelf met welk bedrijf je in zee gaat op basis van de prijs en kwaliteit. Door slim te vergelijken, bespaar je tot wel 45%.

Eenvoudig beste traploper specialist vinden

Hawa Carpets
Traploper Specialist
Ariën Gehrels
Trap & Vloer renovaties
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis traploper offertes?
Geheel vrijblijvend
Moderne traploper