• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Visgraat traploper

  Visgraat traploper

  Traploper offertes vergelijken
  Gratis & vrijblijvend

  Er is altijd een geschikte traploper te vinden voor een interieur. Wil je graag een tijdloze uitstraling creëren? Een traploper met een visgraat design zorgt oor deze look. Deze visgraat bevat een weeftechniek met een v-vorm, vandaar de naam visgraat. Door deze weeftechniek krijgt de traploper net wat meer karakter dan een gewone traploper met een effen kleur.

  Kenmerken visgraat design

  • Speciale weeftechniek
  • Tijdloos design
  • Diverse kleuren en materialen
  • Onderhoudsarm
  • Trekt minder stof en vuil aan
  Traditionele legmethode Traplopers worden meestal gelegd volgens de traditionele methode. De traploper wordt ingenaaid, waarna traproeden de loper op zijn plek houden. De traploper ligt los op de trap, waardoor hij eenvoudig te onderhouden is.

  Wat is een visgraat traploper?

  De weeftechniek bij een visgraat traploper zorgt voor een v-vormig effect in de stof. Deze techniek heeft als voordeel dat er minder stof en vuil tussen de vezels gaat zitten. De weeftechniek is geschikt voor sisal, synthetische stoffen en enkele wolsoorten.

  Kosten visgraat traploper

  De prijs van een visgraat traploper kan flink variëren, afhankelijk van het materiaal, de afwerking en de montage. Ben je benieuwd naar de prijzen van een visgraat loper? In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de prijzen van een traploper met een visgraat motief. Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis traploper-offertes aan via Slimster.

  Materiaal traploper
  Prijs per trede*
  Prijs voor trap met 13 treden*
  Synthetische traploper € 50 € 650
  Sisal traploper € 60 € 780
  Wollen traploper € 70 € 900

  *Vanaf-prijs visgraat traploper, incl. materiaal, btw en montage.

  Goedkope traploper vakman vinden
  Vergelijk bedrijven en bespaar Ieder bedrijf hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor prijzen variëren. Vergelijk daarom meerdere bedrijven met elkaar, voordat je met een vakman in zee gaat. Zo betaal je nooit te veel.

  Eenvoudig beste traploper-vakman vinden

  Op zoek naar een expert voor een visgraat traploper? Door gratis traploper-offertes aan te vragen kom je in contact met regionale bedrijven. Zo vergelijk je eenvoudig de prijs en kwaliteit van de specialisten met elkaar. En je beslist zelf met welke specialist je in zee gaat. Dat is slim vergelijken.

  Vrijblijvend traploper-offertes vergelijken

  Hawa Carpets
  Het Vloeren Magazijn
  Traploper Specialist
  GP Decor
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal