Visgraat traploper

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Er is altijd een geschikte traploper te vinden voor een interieur. Wil je graag een tijdloze uitstraling creëren? Een traploper met een visgraat design zorgt oor deze look. Deze visgraat bevat een weeftechniek met een v-vorm, vandaar de naam visgraat. Door deze weeftechniek krijgt de traploper net wat meer karakter dan een gewone traploper met een effen kleur.

Kenmerken visgraat design

  • Speciale weeftechniek
  • Tijdloos design
  • Diverse kleuren en materialen
  • Onderhoudsarm
  • Trekt minder stof en vuil aan
Visgraat traploper

Visgraat traploper

Unieke look
Rode traploper

Rode traploper

Visgraat motief
Traditionele legmethode
Traplopers worden meestal gelegd volgens de traditionele methode. De traploper wordt ingenaaid, waarna traproeden de loper op zijn plek houden. De traploper ligt los op de trap, waardoor hij eenvoudig te onderhouden is.

Wat is een visgraat traploper?

De weeftechniek bij een visgraat traploper zorgt voor een v-vormig effect in de stof. Deze techniek heeft als voordeel dat er minder stof en vuil tussen de vezels gaat zitten. De weeftechniek is geschikt voor sisal, synthetische stoffen en enkele wolsoorten.

Kosten visgraat traploper

De prijs van een visgraat traploper kan flink variëren, afhankelijk van het materiaal, de afwerking en de montage. Ben je benieuwd naar de prijzen van een visgraat loper? In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de prijzen van een traploper met een visgraat motief. Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis traploper-offertes aan via Slimster.

Materiaal traploper Prijs per trede* Prijs voor trap met 13 treden*
Synthetische traploper € 50 € 650
Sisal traploper € 60 € 780
Wollen traploper € 70 € 900

*Vanaf-prijs visgraat traploper, incl. materiaal, btw en montage.

Goedkope traploper vakman vinden
Gratis offertes
Traproeden

Traproeden

Het perfecte materiaal kiezen voor een nieuwe traploper is lastig, maar ook de afwerking is van invloed op het eindresultaat. Een traploper wordt bijna altijd afgewerkt met traproeden. Deze roeden zijn beschikbaar in meerdere kleuren, soorten en materialen. Zo kies je altijd een afwerking die bij de traploper past.
Meer info
Vergelijk bedrijven en bespaar
Ieder bedrijf hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor prijzen variëren. Vergelijk daarom meerdere bedrijven met elkaar, voordat je met een vakman in zee gaat. Zo betaal je nooit te veel.

Eenvoudig beste traploper-vakman vinden

Visgraat traploper

Op zoek naar een expert voor een visgraat traploper? Door gratis traploper-offertes aan te vragen kom je in contact met regionale bedrijven. Zo vergelijk je eenvoudig de prijs en kwaliteit van de specialisten met elkaar. En je beslist zelf met welke specialist je in zee gaat. Dat is slim vergelijken.

Vrijblijvend traploper-offertes vergelijken

Hawa Carpets
Traploper Specialist
Ariën Gehrels
Trap & Vloer renovaties
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis traploper offertes?
Geheel vrijblijvend
Visgraat traploper