Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Ter apel

Vergelijk 215 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Ter Apel

Een trap 18 treden en tweede trap 14 treden. Plus overloop. Vloerbedekking tevens verwijderen.

Handelskade, Stadskanaal

Open trap. Eerst 2 treden, dan een plateau en dan nog 10 treden.

Langestraat, Klazienaveen

Ik heb een dichte, rechte trap zoals te zien is op de linker foto. Ik zou graag zoiets willen als op

Oude a Straat, Ter Apel

Traprenovatie offerte

Trap renoveren in Ter Apel

Woon jij in Ter Apel of omgeving en wil je jouw trap laten renoveren of opnieuw laten bekleden? Zoek dan niet langer. Want wanneer je gebruik maakt van Slimster, krijg je automatisch de voordeligste offerte van zuidoost Groningen. Daarbij opgeteld is de offerte die je ontvangt vrij van enige eisen of plichten en hij is geheel kosteloos. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen iedere trap renoveren. Wil je een open trap dichtmaken? Of een trap bekleden met sisal? Alles is mogelijk!

Waarom jouw trap renoveren?

Er is een handvol beweegredenen om de trap te laten renoveren of bekleden. Afgesleten trapmateriaal of delen die los zijn geraakt, zijn natuurlijk lelijk. Maar ze zijn ook behoorlijk gevaarlijk, aangezien ze snel leiden tot valincidenten. Om de veiligheid nog meer te vergroten kun je bijvoorbeeld trapverlichting of anti-slip strips laten plaatsen op de traptreden. Uit de praktijk weten we dat investeren in traprenovatie een slimme zet is, aangezien het leidt tot waardevermeerdering van uw woning.

Besparen op jouw traprenovatie in Ter Apel?

Overzettreden

De verschillende renovatieopties hebben sterk afwijkende prijzen. Een manier die goedkoop is en veel oplevert, is om overzettreden te laten plaatsen. Deze treden worden over de oude treden bevestigd. Ze zijn uiterst beperkt van dikte, maar niet te onderscheiden van massief hout. Voor slechts een zachte prijs, staat jouw trap er weer als nieuw bij! Dit is een goede optie wanneer jouw trappen nog veilig zijn, maar je graag een nieuwe uitstraling wilt creëren. Een nieuwe trap voor lage kosten!

Door een traploper te leggen over een mooie houten trap kun je slijtage en beschadigingen nog verder verminderen!

Beste specialist voor traprenovatie Ter Apel

Woon jij in Ter Apel of omgeving en wil je graag een betrouwbare vakman inschakelen voor jouw traprenovatie? Vraag gratis offertes aan via Slimster en vergelijk bedrijven uit de regio. Je kunt de prijsopgaven vergelijken op prijs én kwaliteit om de beste deal te vinden. Laat jouw trap renoveren door een betrouwbare trapbekleding specialist in Ter Apel. Wist je dat je tot wel 45% op de kosten kunt besparen?

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Ter Apel

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal