Laatste 3 traprenovatie in Groningen

Gaat om 2 trappen, 1 gesloten trap (12 treden) met kwart draai nu bekleed met vloerbedekking. 2e tra

Steiger, Groningen

We hebben een bovenwoning met twee trappen, kwart draai. Er zat tapijt op die eraf is gehaald. Graag

Kortenaerstraat, Groningen

Graag zijwangen ook bekleed worden. Offerte onder voorbehoud van SNN subsidie. Twee trappen, 1 dicht

Bekemaheerd, Groningen

Oude trap bekleden

De uitstraling en kwaliteit van de trap is bij de inrichting van jouw huis ook belangrijk. Na verloop van tijd zijn trappen toe aan een traprenovatie, dit omdat ze dagelijks gebruikt worden. Een trap laten bekleden of renoveren kan het best door een vakman die er verstand van heeft gedaan worden. Ben jij woonachtig in de provincie Groningen? Traprenovatie is hier snel geregeld. Via Slimster kun je alle specialisten uit jouw regio vergelijken om de beste deal te vinden. De bij ons aangesloten experts werken met hoogwaardige materialen, zoals eikenhout en laminaat. Jouw trap kan binnen een dag compleet gerenoveerd worden!

Trap renoveren in de provincie Groningen

Denk jij na over een traprenovatie, dan zijn er bepaalde dingen waar je rekening mee moet houden. Wat past bij jouw huis? Waar gaat jouw persoonlijke voorkeur naar uit? Een trap laten bekleden of renoveren kan de woning een hele nieuwe look geven. Naast de uitstraling geeft een nieuwe trap ook meer veiligheid. Oude trappen hebben vaak slijtageplekken welke uitglijd-gevaar veroorzaken. Ook is het niet fijn om in de splinters van een oude houten trap te stappen. Met trapbekleding opties, zoals een balustrade of trapverlichting, kunnen onze experts jouw trap een finishing touch geven.

Besparen op jouw traprenovatie in Groningen?

Beste deal traprenovatie Groningen

Woon jij in Groningen en ben je op zoek naar een betrouwbare expert voor het herstellen van jouw oude trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Of je nu in de grote stad woont, of in een kleiner dorp zoals Ter Apel. Bij Slimster vind je altijd de beste vakman voor jouw klus! Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten Groningen

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal