Laatste 3 traprenovatie in Groningen

Trap bestaande uit 13 treden, vrij van bedekking, moet opnieuw worden bekleed met laminaat .

Merellaan, Bellingwolde

Gesloten trap, wil graag zwarte vynl op mijn trappen. En het gaat om 2 trappen

Kievitstraat, Groningen

Gesloten trap , Twee keer, eerste etage , en nog trap naar slaapkamers.

Sint Annastraat, Appingedam

Oude trap bekleden

De uitstraling en kwaliteit van de trap is bij de inrichting van jouw huis ook belangrijk. Na verloop van tijd zijn trappen toe aan een traprenovatie, dit omdat ze dagelijks gebruikt worden. Een trap laten bekleden of renoveren kan het best door een vakman die er verstand van heeft gedaan worden. Ben jij woonachtig in de provincie Groningen? Traprenovatie is hier snel geregeld. Via Slimster kun je alle specialisten uit jouw regio vergelijken om de beste deal te vinden. De bij ons aangesloten experts werken met hoogwaardige materialen, zoals eikenhout en laminaat. Jouw trap kan binnen een dag compleet gerenoveerd worden!

Trap renoveren in de provincie Groningen

Denk jij na over een traprenovatie, dan zijn er bepaalde dingen waar je rekening mee moet houden. Wat past bij jouw huis? Waar gaat jouw persoonlijke voorkeur naar uit? Een trap laten bekleden of renoveren kan de woning een hele nieuwe look geven. Naast de uitstraling geeft een nieuwe trap ook meer veiligheid. Oude trappen hebben vaak slijtageplekken welke uitglijd-gevaar veroorzaken. Ook is het niet fijn om in de splinters van een oude houten trap te stappen. Met trapbekleding opties, zoals een balustrade of trapverlichting, kunnen onze experts jouw trap een finishing touch geven.

Besparen op jouw traprenovatie in Groningen?
Gratis offerte

Beste deal traprenovatie Groningen

Woon jij in Groningen en ben je op zoek naar een betrouwbare expert voor het herstellen van jouw oude trappen? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Of je nu in de grote stad woont, of in een kleiner dorp zoals Ter Apel. Bij Slimster vind je altijd de beste vakman voor jouw klus! Maak gebruik van ons offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten Groningen

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Twenreno Traprenovatie
BHG Traprenvatie
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal