Top 10 isolatiespecialisten in Groningen

Beste isolatiebedrijf in Groningen gezocht? Bekijk de top 10 best beoordeelde isolatiebedrijven die gevestigd of werkzaam zijn in Groningen. Je vindt het juiste bedrijf voor jouw klus door vrijblijvende offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met isolatiespecialisten, die je o.a. vergelijkt op prijs, reviews, service en kwaliteit.

Isolatiebedrijven in Groningen voeren verschillende werkzaamheden uit. Denk aan het isoleren van muren, vloeren of daken:

 • Spouwmuurisolatie: je spouwmuur isoleren is een van de goedkoopste en meest effectieve isolatie mogelijkheid. Het wordt daarom vaak als eerste stap toegepast bij woningisolatie. De isolatie gebeurt van buitenaf, waardoor je weinig last hebt van de werkzaamheden.
 • Gevelisolatie: het isoleren van de muur of gevel wordt gekozen als spouwmuurisolatie geen optie is of niet voldoende is. Bij buitengevelisolatie wordt isolatie geplaatst tegen de buitenkant van de gevel, gevolgd door nieuwe gevelbekleding of -afwerking.
 • Dakisolatie: via een ongeïsoleerd dak verlies je veel warmte, want warmte stijgt op. Door een goede dakisolatie kan je veel energie besparen. De manier van dakisolatie is afhankelijk van het soort dak: heb je een plat dak of schuin dak?
 • Vloerisolatie via kruipruimte: kruipruimte isolatie is een populaire en snelle manier om je vloer te isoleren. Het zorgt voor energiebesparing, maar voorkomt ook tocht- en vochtproblemen in huis. Afhankelijk van de situatie wordt het plafond en/of bodem van de kruipruimte geïsoleerd.

In Groningen hebben we 10 goede isolatiespecialisten gevonden. Vraag vrijblijvend offertes aan om in contact te komen met maximaal 5 isolatie adviseurs en specialisten die bij jou en je wensen aansluiten. Je vergelijkt deze isolatiespecialisten onder andere op basis van de prijsvoorstellen, ervaringen van eerdere klanten en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je zelf het beste isolatiebedrijf voor jouw opdracht.

18 resultaten
1: Wielders Isolatie B.V.
10
2 reviews
Isolatie
Nieuwe Pekela Actief sinds 2014
Wielders isolatie is begonnen in 2014. Wij vieren dit jaar ons 10-jarig bestaan. Met jarenlange ervaring in het vak bent u bij ons aan het goede adres voor al uw zaken rondom verdu
2: BEVO Isolatie & Duurzaamheid
10
1 review
Isolatie
Ter Apel Actief sinds 2017
3: BEVO Isolatie & Duurzaamheid
9,0
17 reviews
Isolatie Gevelrenovatie
Ter Apel Actief sinds 2017
4: Isolatietopper.nl B.V.
9,0
7 reviews
Isolatie
Sappemeer Actief sinds 2020
5: Smit Isolatie Groep BV
9,0
3 reviews
Isolatie
Veendam Actief sinds 2009
6: Ikwilisolatie.nl
9,0
1 review
Isolatie
Winschoten Actief sinds 2022
7: Duurzaam Service Nederland B.V.
9,0
1 review
Warmtepomp Airconditioning Isolatie
Zuidbroek Actief sinds 2022
Duurzaam Service Nederland heeft jarenlange ervaring in het isoleren van woningen en bedrijfspanden. Door de jaren heen hebben wij een netwerk van partners opgebouwd die actief zi
8: Telkamp Isolatie B.V.
8,0
7 reviews
Isolatie
Veendam Actief sinds 2022
9: isofoam specialist
Geen reviews
Isolatie
Westerlee Actief sinds 2024
10: DUMA Isolaties
Geen reviews
Isolatie
Ter Apel Actief sinds 2022

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 06:50Zetten
 • 05:54Best
 • 05:21Sassenheim
 • 02:34Best

Waar we voor staan

 • Ervaren isolatie bedrijven
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Juiste bedrijf voor jouw opdracht
 • Tot 5 vrijblijvende offertes
 • Inclusief hulp bij subsidie

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 911 reviews