Vergelijk specialisten in en rond Haren

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Haren

Lichte beton look treden. Witte stootborden. Trapwangen ook graag bekleden.

Oberon, Hoogezand

Inventarisatie voor renoveren van de trap. Trap renovatie inclusief wangen en stootborden. Trap is e

Hyacinthstraat, Groningen

Het betreft een open trap in de woonkamer met 12 treden. Er hoeven geen stootborden geplaatst worden

Willem Valkstraat, Groningen

Trap opnieuw bekleden in Haren

Ben je toe aan de renovatie van jouw trap, maar hebe je nog geen specialist op dit gebied kunnen vinden? De traprenovatie specialisten van Slimster staan voor je klaar. Het maakt hierbij niet uit of je een hoek in de trap hebt, een ronding, een open trap of een wenteltrap. Onze vakmannen in Haren kunnen alle trappen renoveren. Het opnieuw bekleden van de trap vindt plaats zonder groot hak- of sloopwerk, hierdoor is je trap binnen 1 dag volledig gerenoveerd!

Kies voor stijl met tapijt

Veel mensen kiezen bij de renovatie van hun trap voor tapijt, wat een aantal interessante voordelen met zich meebrengt. Enerzijds ziet tapijt er voor velen een stuk luxueuzer uit, dan bijvoorbeeld laminaat of kunststof, terwijl de aanschafwaarde van tapijt zeer laag kan zijn! Daarnaast is een bijkomend voordeel aan tapijt op de trap; de warme voeten die je ’s ochtends hebt door de zachte ondergrond. Naast het leggen van tapijt is het renoveren van laminaat, kunststof of bijvoorbeeld PVC op de trap eveneens mogelijk in Haren. Laat je adviseren door onze traprenovatie experts!

Wil jij besparen op traprenovatie in Haren?

Goedkope traprenovatie Haren

Benieuwd naar de kosten van een traprenovatie in Haren en omgeving? Vraag dan nu gratis offertes aan via Slimster. De bij ons aangesloten trapbekleding specialisten hebben jarenlange ervaring en leveren enkel de allerhoogste kwaliteit. Laat je adviseren over alle materialen, kleuren en andere mogelijkheden in een adviesgesprek. Vergelijk vervolgens de prijzen en kies de vakman met de scherpste aanbieding! Zo kun je wel 45% besparen op de prijs voor het renovaren van jouw trap!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Haren

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal