Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Haren

Vergelijk 218 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Haren

Graag willen wij vinyl als trapbekleding dus geen pvc. Kon die keuze niet zien boven aan het lijstje

Berkenlaan, Haren Gn

Het betreft een gesloten trap. Eventueel graag verlichting in trap plaatsen

Lepelaar, Groningen

Wij gaan wonen in een bovenwoning uit 1925 met 3 trappen. De trappen hebben smalle treden met allema

Verlengde Hereweg, Groningen

Traprenovatie offerte

Trap opnieuw bekleden in Haren

Ben je toe aan de renovatie van jouw trap, maar hebe je nog geen specialist op dit gebied kunnen vinden? De traprenovatie specialisten van Slimster staan voor je klaar. Het maakt hierbij niet uit of je een hoek in de trap hebt, een ronding, een open trap of een wenteltrap. Onze vakmannen in Haren kunnen alle trappen renoveren. Het opnieuw bekleden van de trap vindt plaats zonder groot hak- of sloopwerk, hierdoor is je trap binnen 1 dag volledig gerenoveerd!

traprenovatie haren

Kies voor stijl met tapijt

Veel mensen kiezen bij de renovatie van hun trap voor tapijt, wat een aantal interessante voordelen met zich meebrengt. Enerzijds ziet tapijt er voor velen een stuk luxueuzer uit, dan bijvoorbeeld laminaat of kunststof, terwijl de aanschafwaarde van tapijt zeer laag kan zijn! Daarnaast is een bijkomend voordeel aan tapijt op de trap; de warme voeten die je ’s ochtends hebt door de zachte ondergrond. Naast het leggen van tapijt is het renoveren van laminaat, kunststof of bijvoorbeeld PVC op de trap eveneens mogelijk in Haren. Laat je adviseren door onze traprenovatie experts!

Wil jij 45% besparen op traprenovatie in Haren?

Goedkope traprenovatie Haren

Benieuwd naar de kosten van een traprenovatie in Haren en omgeving? Vraag dan nu gratis offertes aan via Slimster. De bij ons aangesloten trapbekleding specialisten hebben jarenlange ervaring en leveren enkel de allerhoogste kwaliteit. Laat je adviseren over alle materialen, kleuren en andere mogelijkheden in een adviesgesprek. Vergelijk vervolgens de prijzen en kies de vakman met de scherpste aanbieding! Zo kun je wel 45% besparen op de prijs voor het renovaren van jouw trap!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Haren

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal