• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Haren

  Vergelijk 213 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Haren

  We hebben twee trappen die we graag willen laten schilderen. Trap 1: houten dichte trap van begane

  Rijksweg, Groningen

  Wij willen graag een offerte ontvangen voor het bekleden van een open en een dichte trap met pvc van

  Oeverpad, Meerstad

  Er zijn 3 trappen: 2 trappen met 1 draai en open treden. 1 dichte trap met stootborden.

  Pioenstraat, Groningen

  Traprenovatie offerte

  Trap opnieuw bekleden in Haren

  Ben je toe aan de renovatie van jouw trap, maar hebe je nog geen specialist op dit gebied kunnen vinden? De traprenovatie specialisten van Slimster staan voor je klaar. Het maakt hierbij niet uit of je een hoek in de trap hebt, een ronding, een open trap of een wenteltrap. Onze vakmannen in Haren kunnen alle trappen renoveren. Het opnieuw bekleden van de trap vindt plaats zonder groot hak- of sloopwerk, hierdoor is je trap binnen 1 dag volledig gerenoveerd!

  traprenovatie haren

  Kies voor stijl met tapijt

  Veel mensen kiezen bij de renovatie van hun trap voor tapijt, wat een aantal interessante voordelen met zich meebrengt. Enerzijds ziet tapijt er voor velen een stuk luxueuzer uit, dan bijvoorbeeld laminaat of kunststof, terwijl de aanschafwaarde van tapijt zeer laag kan zijn! Daarnaast is een bijkomend voordeel aan tapijt op de trap; de warme voeten die je ’s ochtends hebt door de zachte ondergrond. Naast het leggen van tapijt is het renoveren van laminaat, kunststof of bijvoorbeeld PVC op de trap eveneens mogelijk in Haren. Laat je adviseren door onze traprenovatie experts!

  Wil jij 45% besparen op traprenovatie in Haren?

  Goedkope traprenovatie Haren

  Benieuwd naar de kosten van een traprenovatie in Haren en omgeving? Vraag dan nu gratis offertes aan via Slimster. De bij ons aangesloten trapbekleding specialisten hebben jarenlange ervaring en leveren enkel de allerhoogste kwaliteit. Laat je adviseren over alle materialen, kleuren en andere mogelijkheden in een adviesgesprek. Vergelijk vervolgens de prijzen en kies de vakman met de scherpste aanbieding! Zo kun je wel 45% besparen op de prijs voor het renovaren van jouw trap!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Haren

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal