• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Sneek

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Sneek

  Trap met hoek alleen de treden laten besleden, materiaal nader overeen te komen

  Famylje Leverstrjitte, Sneek

  wij hebben een naaldhouten dichte trap met een halve slag in een nieuwbouwwoning. De trap is ca 80cm

  Zuiderrak, Sneek

  Betreft traprenovatie van 1 dichte 2-draai trap en 1 open 2-draai trap van een nieuwbouwwoning. Beid

  Zuiderrak, Sneek

  Traprenovatie offerte

  Goedkoop trap renoveren in Sneek

  Overzettreden van eiken hout laten plaatsen? Jouw trap bekleden met laminaat? De trapleuning vervangen door een exemplaar van glas? Het kan allemaal via de specialisten waarmee wij samenwerken. Ook in de regio Sneek hebben wij een aantal zeer ervaren traprenovatie specialisten. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren, compleet naar jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Vraag direct gratis offertes aan en bespaar op jouw renovatie en nieuwe trapbekleding!

  Opties voor traprenovatie

  Er zijn veel traprenovatie opties, die allemaal hun eigen prijzen hebben. Een veelgebruikte optie is om de trap (opnieuw) te bekleden. Natuurlijk kan dit met soorten vloerbedekking zoals laminaat, tapijt of linoleum. Ook is hout (essen, beuken, mahonie, eik) of het exclusief ogende blauwstaal mogelijk, zij het dat dit een wat hogere prijs heeft. Daarnaast kun je de veiligheid verhogen door te kiezen voor een balustrade, anti-slip strips of zelfs trapverlichting in de treden. Laat je vrijblijvend adviseren in een gesprek met één van de ervaren traprenovatie specialisten uit Sneek of omgeving!

  Bespaar op jouw traprenovatie in Sneek

  Beste deal trap renoveren Sneek

  Woon jij in de regio Sneek en zoek je de goedkoopste aanbieding voor traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Vraag nu gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk deze op prijs én kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren en bekleden. Bespaar via Slimster tot wel 45 procent op de totale kosten voor jouw opdracht!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Sneek

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal