Genomineerd voor Website van het Jaar 2020

Traprenovatie Sneek

Vergelijk 215 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Sneek

Gesloten trap naar eerste verdieping, open trap naar tweede verdieping. Nieuwbouwhuis. 15 treden per

Evert Egbertsstraat, Sneek

Gesloten trap, 12 treden. Sisal verwijderd maar lijmresten nog aanwezig.

It Harspit, Sneek

Trap met hoek alleen de treden laten besleden, materiaal nader overeen te komen

Famylje Leverstrjitte, Sneek

Traprenovatie offerte

Goedkoop trap renoveren in Sneek

Overzettreden van eiken hout laten plaatsen? Jouw trap bekleden met laminaat? De trapleuning vervangen door een exemplaar van glas? Het kan allemaal via de specialisten waarmee wij samenwerken. Ook in de regio Sneek hebben wij een aantal zeer ervaren traprenovatie specialisten. De bij ons aangesloten bedrijven kunnen alle soorten trappen renoveren, compleet naar jouw wens. Benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Vraag direct gratis offertes aan en bespaar op jouw renovatie en nieuwe trapbekleding!

Opties voor traprenovatie

Er zijn veel traprenovatie opties, die allemaal hun eigen prijzen hebben. Een veelgebruikte optie is om de trap (opnieuw) te bekleden. Natuurlijk kan dit met soorten vloerbedekking zoals laminaat, tapijt of linoleum. Ook is hout (essen, beuken, mahonie, eik) of het exclusief ogende blauwstaal mogelijk, zij het dat dit een wat hogere prijs heeft. Daarnaast kun je de veiligheid verhogen door te kiezen voor een balustrade, anti-slip strips of zelfs trapverlichting in de treden. Laat je vrijblijvend adviseren in een gesprek met één van de ervaren traprenovatie specialisten uit Sneek of omgeving!

Bespaar op jouw traprenovatie in Sneek

Beste deal trap renoveren Sneek

Woon jij in de regio Sneek en zoek je de goedkoopste aanbieding voor traprenovatie? Dan ben je bij Slimster aan het goede adres. Vraag nu gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk deze op prijs én kwaliteit. Selecteer de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren en bekleden. Bespaar via Slimster tot wel 45 procent op de totale kosten voor jouw opdracht!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Sneek

Pro Stairs Traprenovatie
Christan Traprenovatie
Trap Xpress Traprenovatie Expert
Voordelige Traprenovatie
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal