• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Sneek

Vergelijk 356 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Sneek

ik zou graag een offerte willen van een dakkapel van 4,30 met een sta hoogte binnen van 2,10mtr . en...

Zuiderrak, Sneek

2 onder 1 kap woning. Levertijd zsm, in ieder geval dit jaar nog

Ype Johannesstraat, Sneek

2 onder 1 kap. Bestaande dakkapel van hout en trespa. Of compleet renoveren met nieuwe materialen of...

Weegbree, Sneek

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Sneek

Sneek is één van de grotere steden in Friesland en heeft een direct verbinding met Noord-Holland via de afsluitdijk. In de regio Sneek zijn veel kleine regionale aannemers actief, die u kunnen helpen met het plaatsen van een dakkapel. Dakkapellen.com is een netwerk van aannemers door heel Nederland. Via ons kunt u in contact komen met een specialist op het gebied van dakkapellen in de regio Sneek. Onze aannemers hebben al meerdere keren een dakkapel geplaatst in uw regio, zo plaatsten wij eens een dakkapel van 6 meter, deze zorgde voor een enorme toename aan licht in de woning.

Dakkapel aannemers in Sneek

Wanneer u in Sneek een dakkapel wilt laten plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dakkapel specialisten voldoen allemaal aan onze kwaliteitseisen. Dat houdt in dat u gewoon de dakkapel krijgt die u mag verwachten en dat u hier ook nog eens garantie op heeft. Naast de kwaliteit, hebben wij ook service in een hoog vaandel staan. Onze aannemers in Sneek bieden u de volgende extra diensten:

  • Advies: Het kan natuurlijk zo zijn dat u al heeft bedacht dat u een dakkapel wilt. Echter is het nog wel lastig om te bepalen waar deze precies moet komen en hoe groot hij moet worden. Onze aannemers helpen u met het geven van adviezen. Van plaatsing tot materiaalgebruik, door de jarenlange ervaring kunnen onze dakkapel specialisten u overal mee helpen.
  • Vergunningaanvraag: Een dakkapel willen plaatsen gaat vaak gepaard met het aanvragen van een vergunning. Niet voor elke dakkapel is een vergunning nodig, maar vaak is dit wel het geval. Onze aannemers weten precies wanneer u een vergunning nodig heeft in Sneek en weten ook wat hiervoor nodig is. Zij nemen de aanvraag volledig van u over.

Vergunning dakkapel Sneek

Om in aanmerking te komen voor een omgevingsvergunning gelden in het algemeen de volgende voorwaarden

  • De bovenkant van de dakkapel is plat;
  • De maximale hoogte van een dakkapel in Nederland is 1,75 meter;
  • De afstand tussen de daknok en de dakkapel ligt tussen de 0,5-1,0 meter;
  • De zijkanten van de dakkapel moeten precies een halve meter zijn verwijderd van de dakrand;
  • Dakkapellen mogen niet worden geplaatst op woningen die een recreatief karakter hebben, tijdelijk en permanent onbewoond zijn;
  • Een monument of een door de overheid aangewezen beschermde woning maakt geen kans op een vergunning.

Indien u nog niet zeker weet of u nu een vergunning nodig heeft, dan is het aan te raden contact op te nemen met een aannemers. Deze kan u hierbij helpen.

Ontvang vijf gratis offertes in Sneek

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen is het verstandig om eens offertes op te vragen. Zo weet u precies met welke kosten u rekening kunt houden. Via Dakkapellen.com komt u direct in contact met meerdere aannemers in Sneek. Deze sturen u een offerte toe en u kunt vervolgens de voor u beste keuze maken voor een aannemer. Vul direct het formulier in en ontvang offertes voor een dakkapel in Sneek!

Vergelijk dakkapellen specialisten regio Sneek
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal