• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Harlingen

Vergelijk 357 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Harlingen

Woning in bezit: Ja, het huis is van mij Gewenst model: Dakkapel met plat dak Breedte: 3meter

Galjoenweg, Harlingen

Voor de woning aan de kleimos 37 te Zwolle vraag ik me af wat een kunststof dakkapel incl plaatsing kost

Omdraai, Harlingen

2 xDakkapel Br 3 x H 1,4 D 3M en Br 5 H 1,4 D 3 meter. Excl kozijnen Plat dak EPDM met zinken sierrand.

De Phoenix, Harlingen

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapel laten plaatsen in Harlingen

Harlingen is een plaats gelegen in Friesland, vlakbij Leeuwarden en de afsluitdijk. Vanaf Harlingen is er een directe verbinding met de pond naar Terschelling. In Harlingen zijn verschillende lokale aannemersbedrijven actief die voor u een dakkapel kunnen plaatsen. Via Dakkapellen.com komt u in contact met deze aannemers. Dakkapellen.com heeft namelijk een landelijk netwerk van specialisten op het gebied van Dakkapellen. In de regio Harlingen plaatsten wij al verschillende dakkapellen waaronder een dakkapel met zonwering die werd gemaakt van polyester.

Dakkapel aannemers Harlingen

Wanneer u op zoek bent naar een goede dakkapel specialist in Harlingen, dan helpt Dakkapellen.com u graag verder. De aannemers binnen ons netwerk voldoen allemaal aan onze kwaliteitseisen en servicevoorwaarden. Zij bieden naast het plaatsen van de dakkapel ook de volgende diensten:

 • Advies: Wanneer u nog niet precies weet wat voor dakkapel uw wilt, of waar deze geplaatst moet worden dan helpen onze aannemers u graag met advies. Zo kunnen zij u alles vertellen over de verschillende materialen en mogelijkheden die u heeft.
 • Vergunningaanvraag: Onze dakkapel aannemers hebben veel ervaring met het plaatsen van dakkapellen in Harlingen. Daarom kunnen zij u ook goed helpen met het aanvragen van een vergunning. Onze aannemers weten precies wat er nodig is voor een vergunningaanvraag en nemen de werkzaamheden rondom deze aanvraag dan ook graag van u over.
 • Garantie en deskundigheid: Omdat al onze aannemers voldoen aan onze voorwaarden, zijn zij zeer deskundig in het plaatsen van uw dakkapel. U hoeft niet bang te zijn voor lekkages of tocht en daarnaast krijgt u tot wel 15 jaar garantie op uw dakkapel.

Vergunning dakkapel in Harlingen

Dakkapel in HarlingenDe kosten en voorwaarden voor het verkrijgen van een omgevingsvrije vergunning verschillen doorgaans sterk in Nederland. Wel heeft de overheid om het makkelijker te maken een aantal richtlijnen opgesteld waaraan uw woning moet voldoen. In Nederland is het daarnaast niet altijd nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Hieronder zullen we deze voorwaarden die landelijk gelden met u doornemen:

 • In uw wijk is de eerste dakkapel bepalend en daarom trendsetter;
 • De dakkapel mag niet breder zijn dan de helft van uw dakvlak;
 • De maximale hoogte van een dakkapel is vastgesteld op 1.75 meter;
 • Een dakkapel mag niet worden geplaatst op een bij- of aanbouw;
 • Ook een woning met een tijdelijk karakter (vakantiewoning) mogen helaas geen dakkapel op geplaatst worden.

Er kunnen voor uw woning speciale regels gelden met betrekking tot een dakkapel vergunning. Wilt u zekerheid over het aanvragen van een vergunning in Harlingen? Neem dan contact op door een offerte op te vragen. Onze specialisten helpen u graag met het aanvragen van uw vergunning.

Offerte dakkapellen Harlingen

Als u een dakkapel wilt laten plaatsen in Harlingen, dan kunt u direct contact met ons opnemen. Onze werkwijze is als volgt:

 1. U vult ons contactformulier in.
 2. Uw aanvraag wordt verstuurd naar onze aannemers.
 3. Onze aannemers sturen u een offerte toe.
 4. U nodigt (één van) onze aannemers uit voor een eerste gesprek.
Vergelijk dakkapellen specialisten regio Harlingen
Klaassen Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Klok & De Ruiter Dakkapellen
Dooijewaard Dakkapellen
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal