• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie

Dakkapellen Friesland

Vergelijk 357 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Friesland

beide dakkapelen in de kleur ral 9001, horren en ventilatieroosters. Voor de dakkapel van 7 meter een...

Lollumerweg, Tzum

ik zou graag een offerte willen van een dakkapel van 4,30 met een sta hoogte binnen van 2,10mtr . en...

Zuiderrak, Sneek

Hallo ik zou graag willen weten hoe duur een dakkenpel kost kunstof 8 meter breed Mvg

Hegebeintumerdyk, Ferwert

Gratis Dakkapel offertes

Dakkapellen laten plaatsen regio Friesland

Stel je eens voor: je hebt een aantal jaar geleden samen met je partner jullie droomhuis gekocht in Friesland. Nu de gezinsuitbreiding op komst is, wordt de woning toch wel een beetje krap. Gelukkig is de woning eenvoudig uit te breiden met behulp van een dakkapel.

Vergelijk specialisten in regio Friesland

Er zijn veel aannemers die dakkapellen kunnen plaatsen. Je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor een nieuwe dakkapel, maar bent wel op zoek naar kwaliteit. Op Dakkapellen.com doe je eenvoudig een aanvraag voor het laten plaatsen van een dakkapel. Wij koppelen je op basis van jouw aanvraag aan maximaal vijf geschikte aannemers die in de regio Friesland actief zijn.

Deze bedrijven nemen vervolgens contact met je op om een offerte op te stellen. Je kunt in een vrijblijvende afspraak alle mogelijkheden bespreken met de verschillende bedrijven. Vul het onderstaande aanvraagformulier in en kom in contact met aanbieders bij jou in de regio.

Benut je zolderruimte door kopen dakkapel

Veel mensen gebruiken hun zolder als bergruimte. Natuurlijk is zo’n ruimte handig voor de kerstboom, kampeerspullen en oud speelgoed. Maar een zolder is ook eenvoudig om te toveren tot extra slaapkamer. Door een dakkapel te plaatsen, behoud je ook nog eens de bergruimte.