• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 164.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Dakkapellen Friesland

Vergelijk 471 specialisten

Laatste 3 dakkapellen in Friesland

Kunststof, onderhoudsvrij, dubbel glas, ventilatie roosters

Omgang, Wolvega

Betreft vervanging van bestaand dakkapel. Graag met kiepraam en insectenhor

Molenstraat, Hindeloopen

1 dakkapel van 2 meter met 1 vast raam en 1 openslaand raam. 1 dakkapel met 2 openslaande ramen ivm

Jaarlastins, Leeuwarden

Dakkapel offerte

Dakkapellen laten plaatsen regio Friesland

Stel je eens voor: je hebt een aantal jaar geleden samen met je partner jullie droomhuis gekocht in Friesland. Nu de gezinsuitbreiding op komst is, wordt de woning toch wel een beetje krap. Gelukkig is de woning eenvoudig uit te breiden met behulp van een dakkapel. Via het Slimster-netwerk vind je eenvoudig de beste dakkapel specialist uit jouw eigen regio. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige dakkapel materialen en staan garant voor kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Benut je zolderruimte door kopen dakkapel

Veel mensen gebruiken hun zolder als bergruimte. Natuurlijk is zo’n ruimte handig voor de kerstboom, kampeerspullen en oud speelgoed. Maar een zolder is ook eenvoudig om te toveren tot extra slaapkamer. Door een dakkapel te plaatsen, behoud je ook nog eens de bergruimte. Maar dat is niet het enige voordeel. Door een dakkapel te plaatsen creëer je meer lichtinval én verhoog je de waarde van jouw woning!

Besparen op jouw dakkapel in Friesland?

Soorten dakkapellen

Wil jij een dakkapel plaatsen maar weet je niet welk ontwerp het best geschikt is voor jouw dak? De bij ons aangesloten experts kunnen alle soorten dakkapellen installeren. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele dakkapel, dakkapel met schuin dak of voor dakkapellen met plat dak. Twijfels? Laat je adviseren in een vrijblijvend gesprek met de specialist uit jouw omgeving.

Biedt een dakkapel toch niet voldoende extra ruimte? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een nokverhoging op jouw woning.

Laagste prijs dakkapel Friesland

Woon jij in Friesland en ben je op zoek naar een ervaren specialist voor het plaatsen van een dakkapel? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag hier gratis dakkapel offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw project realiseren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je makkelijk besparen op de totale kosten van nieuwe dakkapellen!

Vergelijk 471 dakkapel specialisten Friesland

WBB dakkapellen
Bogers & De Ruiter Dakkapellen
Scheer Dakkapellen
Dakkapel.nl
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal