Top 10 dakkapel specialisten in Friesland

Ben je op zoek naar een goede dakkapel specialist in Friesland? Bekijk de 10 beste dakkapel specialisten in de omgeving van Friesland. Als je offertes aanvraagt bij Slimster, gaan wij op zoek naar de bedrijven die het beste bij jouw wensen aansluiten en in jouw regio werken. Je komt vervolgens in contact met maximaal 5 dakkapel specialisten in Friesland. Hoe kies je welke specialist het beste bij je past?

Je hebt vast eisen en wensen voor je dakkapel in Friesland en voor het bedrijf. Zet deze op een rijtje en vergelijk de bedrijven op basis van deze punten. Wij raden je aan dakkapellen specialisten te vergelijken op basis van:
 • Prijs: hoe duur is de dakkapel en welke stelposten zijn er inbegrepen in de prijs? Bekijk ook of je ergens een meerprijs voor moet betalen en leg de prijsvoorstellen van verschillende bedrijven naast elkaar.
 • Planning: een bedrijf geeft een tijdsplanning van de plaatsing, levertijden en totale duur van het project.
 • Keurmerken: check welke specialisten in het bezit zijn van de juiste keurmerken.
 • Grootte van het bedrijf: geef je de voorkeur aan een klein of groot bedrijf? Je kiest zelf of je gaat voor een landelijk bedrijf of kiest voor een lokale dakkapel specialist uit Friesland.
 • Garantie: let ook op de garantietermijn van het materiaal en de montage. Iedere specialist hanteert zijn eigen garantietermijn en voorwaarden.
 • Referenties: heb je een dakkapellen specialist op het oog? Ga altijd op zoek naar referenties. Door reviews en ervaringen te lezen van eerdere klanten, krijg je een nog beter beeld van het bedrijf.

  Dakkapel kopen en laten plaatsen in Friesland? Vraag vrijblijvende offertes aan via Slimster en vergelijk de bedrijven o.a. op prijsvoorstellen, ervaringen van eerdere klanten en de beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie kies je vervolgens goed geïnformeerd het beste dakkapel bedrijf voor jouw opdracht.

 • 38 resultaten
  9,0
  3 reviews
  Dakkapellen Werkzaam in Friesland
  Drachten Actief sinds 2015
  8,0
  1 review
  Dakkapellen Kozijnen Werkzaam in Friesland
  Leeuwarden Actief sinds 2009
  3: M. Post Timmer- & Montagewerken
  Geen reviews
  Dakkapellen Aannemer Dakdekker Werkzaam in Friesland
  Hoorn
  4: Meijerink Bouw- & Timmerbedrijf B.V.
  Geen reviews
  Dakkapellen Keuken Aannemer Werkzaam in Friesland
  Oldeholtpade
  5: Dorant Techniek
  Geen reviews
  Dakkapellen Zonwering Dakdekker Werkzaam in Friesland
  Nijland
  6: Reinmarc
  Geen reviews
  Dakkapellen Hovenier Glaszetter Werkzaam in Friesland
  Hurdegaryp
  7: Reniko Nederland B.V.
  Geen reviews
  Dakkapellen Kozijnen Deuren & puien Werkzaam in Friesland
  Burdaard
  8: Cornelis Koning
  Geen reviews
  Dakkapellen Metselwerk Werkzaam in Friesland
  Dokkum
  9: Jelle's Boubedriuw B.V.
  Geen reviews
  Dakkapellen Aannemer Vloeren Werkzaam in Friesland
  Greonterp
  10: Huisman dak- en zinkwerken
  Geen reviews
  Dakkapellen Dakdekker Werkzaam in Friesland
  Makkum

  Waarom Slimster

  Zojuist vergeleken

  • 02:31Gorinchem
  • 02:15Hoofddorp
  • 01:09Nieuwegein
  • 01:08Amsterdam

  Waar we voor staan

  • Bespaar tijd & geld
  • 582 vakspecialisten
  • Juiste specialist voor jouw wensen
  • Altijd actief in jouw regio
  • Tot 5 vrijblijvende offertes
  • Met bouwtekening & vergunning

  94% beveelt ons aan

  8,6 gemiddeld, 919 reviews

  Dakkapellen laten plaatsen regio Friesland

  Stel je eens voor: je hebt een aantal jaar geleden samen met je partner jullie droomhuis gekocht in Friesland. Nu de gezinsuitbreiding op komst is, wordt de woning toch wel een beetje krap. Gelukkig is de woning eenvoudig uit te breiden met behulp van een dakkapel. Via het Slimster-netwerk vind je eenvoudig de beste dakkapel specialist uit jouw eigen regio. De bij ons aangesloten bedrijven werken met hoogwaardige dakkapel materialen en staan garant voor kwaliteit. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Benut je zolderruimte door kopen dakkapel

  Veel mensen gebruiken hun zolder als bergruimte. Natuurlijk is zo’n ruimte handig voor de kerstboom, kampeerspullen en oud speelgoed. Maar een zolder is ook eenvoudig om te toveren tot extra slaapkamer. Door een dakkapel te plaatsen, behoud je ook nog eens de bergruimte. Maar dat is niet het enige voordeel. Door een dakkapel te plaatsen creëer je meer lichtinval én verhoog je de waarde van jouw woning!

  Besparen op jouw dakkapel in Friesland?
  Gratis offerte

  Soorten dakkapellen

  Wil jij een dakkapel plaatsen maar weet je niet welk ontwerp het best geschikt is voor jouw dak? De bij ons aangesloten experts kunnen alle soorten dakkapellen installeren. Kies bijvoorbeeld voor een traditionele dakkapel, dakkapel met schuin dak of voor dakkapellen met plat dak. Twijfels? Laat je adviseren in een vrijblijvend gesprek met de specialist uit jouw omgeving.

  Biedt een dakkapel toch niet voldoende extra ruimte? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een nokverhoging op jouw woning.

  Laagste prijs dakkapel Friesland

  Woon jij in Friesland en ben je op zoek naar een ervaren specialist voor het plaatsen van een dakkapel? Dan ben je bij Slimster op de juiste plek. Vraag hier gratis dakkapel offertes aan en vergelijk 5 lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de vakman met de scherpste aanbieding en laat jouw project realiseren. Door gebruik te maken van ons offertesysteem kun je makkelijk besparen op de totale kosten van nieuwe dakkapellen!

  Vergelijk 582 dakkapel specialisten Friesland

  Postema Dakkapellen
  Kozijn Totaal Service
  Klaassen Dakkapellen
  Dakkapellen.nu
  Dakkapel.nl
  Bouw Advies XXL
  Beens Dakkapellen
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal