Vind beste glaszetter in Friesland

Gratis Glaszetter offertes

Gratis & vrijblijvend

Top 10 glaszetters in Friesland

Glaszetter gezocht in Friesland? Bekijk de 10 beste glaszetters die werkzaam of gevestigd zijn in Friesland. Bij Slimster vergelijk je vrijblijvend offertes op o.a. beschikbaarheid, prijs en reviews. Zo vind je het beste glaszetbedrijf voor jouw opdracht.

Zoek je een glasservice in de omgeving van Friesland voor het vervangen of repareren van beglazing? Of heb je een glaszetter nodig voor de plaatsing van nieuw glas? Je kunt glaszetters inhuren voor allerlei verschillende werkzaamheden. De 3 meest populaire taken van glaszetbedrijven in Friesland zijn:
  • Glas vervangen: is je glas lek of verouderd? Glaszetbedrijven vervangen je oude, beschadigde glas. Ook kunnen ze de isolatie van je beglazing verbeteren door HR++ of HR+++ glas te plaatsen.
  • Nieuw glas plaatsen: zoek je een glashandel voor het zetten van nieuw glas? Ook hiervoor vind je een geschikte glaszetter in Friesland. Denk bijvoorbeeld aan het zetten van veiligheidsglas, interieurglas, glas-in-lood en glazen deuren.
  • Glasschade herstellen: een sterretje in je beglazing of een kapotte ruit/glasplaat? De glaszetters in Friesland kunnen ook glasreparaties uitvoeren of (indien nodig) het beschadigde glas vervangen.

Op zoek naar betrouwbare en vakkundige glaszetter in Friesland? We hebben 10 goede glaszetters gevonden in Friesland. Je vindt de beste glaszetter voor jouw opdracht door vrijblijvende offertes aan te vragen. Zo kom je in contact met maximaal 3 geschikte glaszettersbedrijven. We koppelen jouw aanvraag aan glashandels die gevestigd of werkzaam zijn in Friesland en aansluiten bij jou en je wensen. Je vergelijkt deze glasbedrijven o.a. op basis van prijs-kwaliteitverhouding, service, reviews en beschikbaarheid. Op basis van al deze informatie bepaal je uiteindelijk wie de beste glaszetter is voor jouw klus.

Huizinga Schilderwerken & Glasservice

Huizinga Schilderwerken & Glasservice

Drachten   Actief sinds 2017

#1 bedrijf
Schilder Glaszetter
9,0
Uitstekend
1 review
Windoo B.V.

Windoo B.V.

Sneek   Actief sinds 2019

Glaszetter
D

Duzoned

Leeuwarden  

Kozijnen Deuren & puien Zonwering
SDB

Skildersbedriuw D. Bosma

Zwagerbosch  

Glaszetter
KEBD

Klusservice E.B. Dupon

Franeker  

Dakkapellen Stukadoor Dakdekker
CGS

CJV Glas- en Schilderwerken

Zandhuizen  

Glaszetter
JWSG

Jan Wolters Schilders & Glaszettersbedrijf

Kollum  

Glaszetter
GC

Glas Construct B.V.

Leeuwarden  

Glaszetter
GJD

Glaszettersbedrijf J. Dijkstra

Drachten  

Glaszetter
GSL

Glasservice Sijtsma Leeuwarden

Leeuwarden  

Glaszetter

Plaatsen in Friesland